13.06.2022 | El rall diari

80 min.
tp

La primera parada de hui sigut en la Mancomunitat del Camp de Túria, ja que han llançat una campanya per a donar visibilitat al treball de les seues cooperatives, en la qual participen empreses de Benaguasil, Bétera, Benissanó, Casinos, Llíria, Serra i la Pobla de Vallbona.

Com cada dilluns, hem fet la "Ruta dels esmorzars" amb Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez, que hui ens han contat tots els detalls de la seua visita al Bar Cremaet, a la capital del Túria, que ha sigut guanyador del premi al millor cremadet creatiu al Fiescrem de Xeraco.

Tot seguit hem "Descobert paraules" gràcies a la cessió que la família de Carmen Alborch ha fet a la Biblioteca Valenciana, que té ja el fons documental de la trajectòria d'aquesta il·lustre valenciana per tal que tota la societat conega el seu treball.

Per a tancar la primera hora del programa, hem "Xarrat en xarxa" amb les tres dones que ens acompanyen cada dilluns: Pepa Guardiola, Tesa Giner i Isabel Morant. Hui hem conversat sobre les platges sense fum i les iniciatives per a mantindre el nostre entorn més net.

A continuació, ens hem endinsat en l'actualitat dels nostres pobles i ciutats gràcies als companys i companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que ens han detallat totes les activitats dels seus municipis.

Per a finalitzar el programa ens hem traslladat fins a Ontinyent, ja que el consistori ha posat en marxa la reedició d'una col·lecció de cromos de dones esportistes del municipi, i la primera publicació ha sigut un èxit als col·legis i als centres esportius de la ciutat.

stats