13.02.2023 | El rall

79 min.
tp

Per a celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, El Rall s’ha traslladat als carrers d'Aldaia per a emetre un programa especial amb les companyes i els companys d’Aldaia Ràdio i de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

Hem començat el programa amb una taula redona presidida per un elenc de renom. Hem parlat d’Aldaia i de ràdio amb l’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, i amb la seua regidora de Comunicació, Laura Delgado.

Després hem aprofitat la visita a Aldaia per a parlar de la història de la seua emissora local, de la seua trajectòria i dels seus moments clau, amb la intervenció de la companya i exdirectora d’Aldaia Ràdio Pilar Moreno.

Tampoc s’ha volgut perdre la visita a la localitat el nostre company Zequi Castellano, que ha vingut amb la seua secció ‘El Musiquer’ per a parlar de la importància de la ràdio i de la música que l'acompanya.

A continuació hem seguit escorcollant en profunditat la tasca que realitzen les companyes i els companys d'Aldaia Ràdio, i hem repassat alguns dels espais més interessants de la seua graella.

I no hi havia millor manera de celebrar el Dia Mundial de la Ràdio que amb els seus protagonistes. Per això hem acabat el programa amb la companyia de les companyes i companys de les emissores locals d’Aldaia, Manises, Albal, Picassent i Mislata.

stats