12.06.2023 | El rall

78 min.
tp

Hem iniciat la ruta de hui visitant Begís, municipi que fa quasi un any va patir l’horror de les flames que cremaven la seua terra. Ara, la Cooperativa de Begís inicia la campanya de micromecenatge Salva una olivera, i ens ho han contat els seus membres en detall.

Després ens hem desplaçat cap a la Marina Alta per a ‘Descobrir Paraules’ sobre un element característic de la seua arquitectura: els riuraus. Hem descobert també la revista ‘Riuralogia’, que la setmana passada va presentar el seu últim número, dedicat a Ondara.

Tot i que les classes ja van acabant, nosaltres continuem aprenent amb la nostra mestra Irene Alegria. I en la secció ‘Què diu la mestra?’ hem parlat de l’IES Benicalap de València i amb el psicòleg Juanvi Blázquez de tres projectes sobre diversitat de gènere.

També hem repassat l’actualitat d’alguns pobles de la mà de les companyes i companys de la Xarxa Municipal d’Emissores Valencianes. Hui hem parlat de les activitats de Canals i de les novetats d’Ibi.

I hem acabat el dia al gimnàs municipal de Quart de Poblet, i és que l’esport que practiquen els usuaris es convertirà en energia neta i això tindrà repercussions econòmiques.

stats