11.11.2022 | El rall

78 min.
tp

Hui hem encetat l’últim viatge radiofònic d’aquesta setmana amb el 750 aniversari de la Cartoixa de Portaceli, al cor de la Serra Calderona, ja que la Universitat de València celebra un congrés en el qual veus expertes fan valdre la importància d'aquest cèlebre monestir.

Com cada divendres, hem rebut l'actualitat dels nostres pobles i ciutats gràcies a les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que ens han acostat totes les propostes culturals i d'oci per al cap de setmana.

Seguidament, hem preparat la moto i les maletes i ens n’hem anat d'excursió amb la ‘Ruta dels pobles menuts’. Hui hem viatjat al nord del territori, perquè aquest diumenge se celebra la primera Matinal Motera de la Ruta 99.

Com que el cap de setmana està prop, i pareix que no veurem molt el sol, us hem proposat anar al cine. Per això, una setmana més, han arribat els companys de Cinestèsia i ens han parlat del Festival La Cabina i del Festival Internacional de Cine de Pilar de la Horadada, dels quals podrem gaudir al nostre territori fins al 19 de novembre.

I hem tancat la setmana amb molta música a través de l’espai "Sons Valencians", en què hui ens hem endinsat al programa 'Cultura en barris' d'Alacant. I, a més, hem tingut el privilegi de rebre la cantant Rebeca Moss, que ha actuat en directe.

stats