10.11.2022 | El rall

78 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Petrer, concretament a Genion Lab, l'escenari del projecte europeu 'The Break', on dotze emprenedores de tot Europa estudiaran dos punts importants de la seua economia, el turisme i la indústria, amb l'objectiu d'internacionalitzar els processos.

Tot seguit ens n'hem anat a Altea, perquè ho tenen tot preparat per a gaudir aquesta vesprada dels Premis Altea d'enguany. Per això hem parlat amb alguns dels seus protagonistes: Joan Borja, Silvestre Vilaplana i Modest Barrera.

Seguidament, hem parlat del professorat amb Irene Alegría. Hui, en "Què diu la mestra", hem seguit amb un tema que cal tractar: el foment de la convivència als instituts, especialment durant l'adolescència.

A continuació les propostes ambientals han arribat a l'estudi gràcies a la companya Elisa Moragón. En la seua "Ecosfera" hem viatjat a Onda, perquè al municipi plantaran un bosc olímpic amb prop de 1.000 espècies autòctones.

Per a tancar el programa, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ens ha portat l'actualitat municipal, que hui ha passat per l'IVAJ, l'Institut Valencià de la Joventut, que celebrarà el Congrés de la Joventut Polítiques PostZ. Amb el director de l'entitat, Jesús Martí, ens hem endinsat en aquesta iniciativa tan interessant.

stats