10.08.2022 | El rall

82 min.
tp

La primera parada de hui l’hem feta a Vinaròs, perquè a més de la seua magnífica oferta de sol, platja i gastronomia, aquest estiu han programat un fum d’activitats per a tots els públics: tenen 114 propostes que hem descobert amb el seu regidor d’Interés Turístic.

A continuació, les festes dels municipis valencians han arribat amb "La revetlla". Hui hem conegut els Moros i Cristians de Dénia, ja que enguany celebren una de les seues edicions més especials, perquè han sigut declarades festa d’interés turístic autonòmic.

Tot seguit, hem preparat les maletes i ens n'hem anat "De viatge" amb el company Julio Leal, que des de Ràdio Manises ens ha proposat hui una escapada als carrers empinats, la pedra rosa i els racons de Vilafamés.

Després, la natura i l’aire lliure han envaït l’estudi amb la nostra Ecosfera. Com que l’estiu és època de visitar rius i tolls d’aigua, hem fet parada a Càrcer per a conéixer un projecte del consistori i la Fundació Limne per a adaptar el riu Sellent al canvi climàtic.

Per a tancar el programa, hem rebut la nostra directora de banda favorita, Imma Mateu, que per a tancar la temporada d’estiu d'"El racó de la banda" ens ha portat nous espectacles que en els últims anys han guanyat rellevància en les societats musicals.

stats