11.08.2022 | El rall

83 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Guadassuar per a parlar d’una malaltia degenerativa que afecta milers de persones: l’alzhèimer. L’associació AGUAFA i la resta de col·lectius de la Ribera Alta han convocat un concurs de relats breus sobre les vivències de les persones afectades.

Com cada dijous, hem descobert les persones més il·lustres dels nostres pobles i ciutats. Hui hem anat a Puçol per a conéixer dos germanes, Alba i Blanca Ruiz, que representen l’esport valencià de campionat amb el karate i una de les seues modalitats: la kata.

 Tot seguit, els companys de "Cinestèsia" han visitat l’estudi per a parlar de l’actualitat audiovisual valenciana, hui amb projectes com ‘Geldo y Acción!’ o la websèrie ‘Cancelled’.

A continuació hem fet un viatge científic a Gilet amb l’Institut López Piñero per a aprendre un terme que incorpora el nom del seu descobridor: la fosseta oval de Vilar Fiol, una diminuta estructura anatòmica ubicada a l’interior del nas.

Per a tancar el programa dels dijous, ens agrada proposar escapades a destinacions màgiques del nostre territori. Hui ens hem apuntat a la Ruta 99, una invitació perfecta per a descobrir els 24 pobles amb menys de 100 habitants.

Continguts