10.06.2022 | El rall diari

78 min.
tp

La primera parada de hui l'hem feta a l'Alcúdia de Crespins per a endinsar-nos en les seues festes de Sant Onofre. Després de dos anys, tornaran a cremar la seua foguera. A més, hem descobert la fira de productes agroecològics que preparen per al cap de setmana.

  

Com cada divendres, Zequi Castellano ens ha portat el seu "Musiquer" per a descobrir totes les efemèrides, personatges i curiositats de la música clàssica. Hui hem viatjat al principi del segle passat per a conéixer la vida de María Gay, mezzosoprano catalana.

Com cada divendres, hem repassat les activitats que es faran aquest cap de setmana gràcies a la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

Després ha sigut el moment d'acostar-nos a la Marina Alta per a explorar, a través dels ulls del Col·lectiu Mirades, la història de la comarca. Hui ens hem centrat a Pedreguer, ja que hi presenten el documental 'Venim de lluny' amb veus expertes i testimonis de la població.

En la segona part del programa ens hem endinsat en l'audiovisual valencià gràcies als companys de "Cinestèsia", que aquest divendres des de Ràdio Godella ens han parlat sobre el Festival Cinema de Torrevella, els rodatges valencians i l'homenatge a Hollywood a Berlanga.

I hem tancat la setmana descobrint com Sona València. Hui hem conegut els sons de Riba-roja gràcies al director de la seua banda municipal. Però també hem parlat amb el president de Fotur, Víctor Pérez, i amb l'alcalde del Perelló sobre la Fira de la Tomaca.

stats