10.02.2023 | El rall

78 min.
tp

Hem iniciat el programa del divendres coneixent més festivitats dels nostres pobles. En concret, hem viatjat al Pinós per a saber més sobre el seu dia del Villazgo, que celebren aquest diumenge.

Després ens hem cordat les sabatilles i hem mamprés "La ruta dels pobles menuts", amb la companya Pilar Moreno. Amb ella, hem visitat la pedania de la Barona, a la Vall d’Alba, i hem conegut la seua alcaldessa, Marta Barrachina.

Seguidament ens hem preparat roses i hem rebut els companys de Ràdio Godella per a obrir la secció "Cinestèsia". A les portes dels Premis Goya, hem entrevistat Luna Pamies, natural d'Oriola i nominada a actriu revelació.

Com cada divendres hem repassat amb les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes l'agenda dels seus pobles per a aquest cap de setmana.

I hem acomiadat la setmana amb una de les nostres seccions preferides: "Sons valencians". Hui ens ha visitat Huracán Romántica. Ens han parlat sobre ells i ens han cantat algunes cançons en directe. Seguiu-los en les xarxes!

stats