09.11.2022 | El rall

66 min.
tp

La primera parada de l'itinerari radiofònic de hui ens ha portat a Riba-roja, perquè aquesta vesprada hi comença la 'Cimera Valenciana d'emprenedoria i innovació', el congrés que posa el focus en el talent local. La cita inclou tallers, conferències i taules d'experiències fins a aquest divendres.

Ja sabeu que els dimecres rebem la visita de l'experta en buscar connexions entre les lletres de la música valenciana, Clara Laguarda! Hui en "A la marxeta", ens ha descobert els ritmes que tenen relació amb el Dia de l’Inventor Internacional i el Dia Internacional del Travallengua.

Després, hem rebut la visita de la nostra 'Il·lustre municipal' de hui. És una periodista de Silla que acaba de tornar d'un programa de voluntariat de mitjans de comunicació a Palestina. Ella és Esther Pérez, i ens ha oferit una conversa la mar d’interessant.

Per últim, hem rebut el ‘guru del bon menjar’, Carles Galletero, per a presentar-nos totes les iniciatives gastronòmiques del territori valencià. Hui ha tret del cabàs el Concurs Nacional de mels de la Fira Valenciana de la Mel i la novena edició de la Fira Gastronòmica del Mediterrani.

stats