09.09.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem iniciat el programa viatjant al nord. Hem visitat la Fira de Morella, que és una de les més antigues del nostre territori, amb quasi huit segles d'història. La ramaderia i l'agricultura són des d'aleshores les protagonistes de la localitat, a la qual ens hem traslladat per a conéixer les novetats d'enguany.

Tot seguit ha sigut el moment d'endinsar-nos en un nou espai: "La ruta dels pobles menuts". En aquesta secció, la companya i coordinadora de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, Pilar Moreno, ens acostarà els racons més bonics del territori i ens farà enamorar de la seua gent.

Com cada divendres, les companyes i els companys de la XEMV ens han presentat tots els esdeveniments dels quals podrem gaudir en les seues localitats.

Després hem sabut què passa quan 'La pell parla' amb els protagonistes de la 32a edició de la Mostra Internacional de Mim de Sueca, que ens han explicat com van tots els preparatius.

A continuació hem inaugurat un altre espai: "Sons valencians". En ell parlarem de música, i hui, en concret, hem rebut els participants de la nova edició del Ribarock. A més, hem conegut totes les propostes d'oci responsable de Fotur.

Per a tancar la jornada de hui, el trap valencià ha envaït l'estudi Rosa Solbes amb l'artista Noche, amb qui hem parlat del seu nou treball, 'No quiero ser tu novio'. A més, ens ha regalat una actuació en directe.

stats