09.06.2023 | El rall

80 min.
tp

Hui hem fet parada a Utiel per a participar en la setena edició d'"Utiel, 250 años a la luz de las velas". Es tracta d'un esdeveniment amb mercats artesanals, productes tradicionals, exposicions, i moltíssimes altres activitats per a gaudir aquest cap de setmana.

Després ens ha visitat la nostra companya Pilar Moreno amb "La ruta dels pobles menuts". Hem visitat Vallat, a l'Alt Millars, on la setmana que ve obrirà l'únic bar del poble, i hem parlat amb la seua futura regent.

Després ens hem desplaçat cap al sud per a visitar la Vall de Gallinera i sumar-nos a la seua Festa de la Cirera. Enguany es compleixen 20 anys des de la primera edició i, a banda de moltes activitats per al cap de setmana, no podem oblidar el seu vessant reivindicatiu.

També hem repassat amb les companyes i els companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes les agendes dels nostres pobles per al cap de setmana.

I hem acabat la setmana, com sempre, amb bona música en directe. En aquesta edició de "Sons valencians" hem rebut el raper Arjé, que ha passat per l'estudi per a contar-nos i cantar-nos unes quantes novetats.

stats