09.01.2023 | El rall

77 min.
tp

Hem fet la primera parada a la Pobla de Vallbona. Allí hem parlat amb Beatriu Palmero, regidora de Patrimoni, Víctor Boscà, arquitecte, i Juan José Ruiz, arqueòleg, sobre la recuperació d'una cisterna del segle XVI a la localitat.

Després hem viatjat amb la nostra ‘Biblioràdio’ fins a Altea, on hem descobert noves propostes i activitats de la biblioteca.

En la secció ‘Descobrint Paraules’ ens han visitat Empar Minguet, tècnica de normalització lingüística, i Laura Millan, regidora de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla, amb qui hem parlat sobre el joc ‘Juga amb la llengua’ i el nou calendari del Servei de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

Seguidament, les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han portat totes les novetats dels nostres municipis per a aquesta setmana.

Hem acabat el programa gaudint de més festes i tradicions. Ahir, diumenge 8 de gener, es va iniciar una gran festa a Bocairent i és que va tindre lloc el tret d'eixida dels Moros i Cristians de Sant Blai amb l'homenatge a les capitanies del 2023.

stats