08.11.2022 | El rall

78 min.
tp

La primera parada de hui ens ha fet retrocedir 700 anys, perquè la localitat de l’Alcora enceta aquest cap de setmana les jornades medievals 'Al-Qüra', en les quals el veïnat s'engalanarà amb la vestimenta del segle XIII i representarà els diferents gremis de l’època.

Després ha sigut el moment de traslladar-nos a la ‘Terra Llegendària' de Juanfran Ferrándiz, però aquesta ocasió és especial, perquè les rondalles les ha gravades l'alumnat de l'IES Serra de Mariola de Muro d’Alcoi. Són històries que han heretat dels seus avantpassats i les han fetes seues.

A més, si sou d'algun centre educatiu i esteu interessants a gravar les històries fantàstiques d’aquesta secció, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de Juanfran o mitjançant el correu elrallxarxa@gmail.com.

Després la literatura s'ha apoderat de l'estudi gràcies a 'Reina por un día', un llibre escrit a quatre mans per Gustavo Zaragoza i Antonio Pérez. La novel·la forma part d'una trilogia sobre el franquisme, i es presentarà demà al Centre del Carme Cultura Contemporània.

Per últim, sabeu que els dimarts arriba Imma Mateu. En aquesta ocasió ens ha oferit un dels espais que més agraden del ‘Racó de la banda’: músics valencians pel món. Hui hem viatjat a Alemanya amb Guillem Selfa, de Carcaixent, que és viola en la filharmònica de l'estat Renània-Palatinat.

stats