08.09.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Per a iniciar el programa hem viatjat a la Universitat d'Alacant per a descobrir les qüestions que s'abordaran durant el cicle titulat Divulgar Ciència en el segle XXI–2022 en què participaran reconeguts científics procedents de diversos centres acadèmics.

Seguidament hem viatjat a la Ribera Alta per a saber com va la celebració de les festes populars d'Algemesí, declarades patrimoni immaterial de la humanitat: les festes de la Mare de Déu de la Salut.

Com cada dijous hem apagat els llums per a iniciar una sessió de cinema amb els companys de "Cinestèsia" que, des de Ràdio Godella, ens han portat hui al festival L'Eliana Cinema.

La tornada a les aules fa que recuperem l'espai "Què diu la mestra" amb la nostra mestra preferida: Irene Alegria. Hui ens ha donat les claus per a tornar als horaris, a les activitats extraescolars i ha abordat molts altres temes d'interés per a afrontar la transició cap a la tardor.

En la segona part ha tornat la companya que ens ha guiat durant l'estiu: Elisa Moragón. Hui, en "Ecosfera", hem parlat amb l'organització Sos Apicultura per a saber la situació d'aquesta espècie clau en el planeta després dels últims incendis al nostre territori.

I per a finalitzar el programa hem encetat un nou espai on l'actualitat municipalista valenciana és la protagonista. Per això, amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ens hem endinsat en el Programa d'Innovació Municipal amb Juli Cànoves, responsable de la iniciativa.

Continguts