08.07.2022 | El rall

78 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a l’Olleria per a endinsar-nos en la figura de Joan Fuster, però aquesta vegada de forma musical gràcies a la Societat Musical Santa Cecília de la localitat de la Vall d’Albaida, que ha organitzat la setmana cultural "Fuster en solfa".

Com cada divendres, ha arribat Zequi Castellano amb el seu "Musiquer", hui des d’Aldaia Ràdio per a descobrir-nos les efemèrides i les curiositats d’aquesta setmana sobre la música clàssica, però també per a endinsar-nos en la vida del compositor valencià Vicent Martín i Soler.

 

Com que el cap de setmana està prop, les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han acostat totes les propostes dels seus municipis perquè no ens en perdem cap.

Després hem viatjat a la Pobla de Vallbona, on aquesta setmana estan celebrant la primera Fira de la Ceba, una hortalissa que ha sigut clau per a la subsistència i el desenvolupament de la localitat. Per això ens han contat quines activitats tenen preparades per a demà, colofó de la setmana.

Per a acomiadar la setmana, us convidem a un nou espai, "La terrassa d’estiu", on cada divendres us oferirem les millors activitats per a gaudir d’aquesta època. A través de Fotur, hui hem parlat de dos festivals per a aquest cap de setmana: el Big Sound i l’Homenatge a la Ruta dels noranta i dels dos mil.

stats