08.02.2023 | El rall

79 min.
tp

Hem començat el programa fent parada al cor del Baix Segura, concretament a la localitat de Benejússer. Hem pogut conéixer en profunditat la seua història de la mà de l'alcaldessa, Rosa Garcia, i del regidor de Turisme, Manuel Parra.

Després, ens hem alçat i hem començat a ballar al ritme de la música que ens ha portat Clara Laguarda en la seua secció "A La Marxeta". En aquesta ocasió, ha fet una selecció de cançons que tenen com a fil conductor el Dia del Nirvana.

També ens ha visitat una nova "Il·lustre Municipal", l'artista tèxtil Ana Esteban. Nascuda a Villena, ha guanyat el premi de la VII Edició de la Biennal ArtNostre amb l'obra 'Lycra'.

A continuació, hem donat protagonisme al nostre "Veïnat Animal". Hem fet parada a Castalla, on hem conegut la tasca que du a terme 'Almanimal', una protectora del municipi.

I per a la gent que s'haja quedat amb gana de més, hem obert "El Cabàs de Galletero". Amb el nostre mestre culinari, Carles Galletero, hem visitat el III Congrés Minifundi d'Ontinyent i el concurs d'Arròs de Riba-roja de Túria.

stats