07.11.2022 | El rall

81 min.
tp

Hui hem encetat la jornada radiofònica anant-nos-en de viatge gràcies a l''Expedició Cavanilles', un programa social i cultural per a joves de tot el territori valencià, que en la seua primera edició passarà pels municipis de la Vall Farta, banyats pels rius Sellent i Xúquer.

Seguidament hem rebut el nostre mestre de música clàssica, Zequi Castellano, que en el 'Musiquer' ens ha portat efemèrides, esdeveniments dels quals gaudir dels compassos i harmonies en les localitats valencianes, i la figura del compositor torrentí Vicent Lleó Balbastre.

A continuació hem encetat la secció "Descobrint paraules" parlant d'expressions com: 'eres més burro que Tacó', 'com el ruc de Victòria' o 'vaig pel món com Mariana la coixa'. I és que hem rebut l'escriptor Josep Franco, que acaba de publicar el conte 'Mariana la coixa'.

Hem tancat la primera part del programa fent esport i traslladant-nos a Bunyol, ja que el seu club d'handbol ha començat recentment la temporada amb novetats, entre les quals destaca un potent equip femení que pretén federar-se per a l'any que ve.

Com cada dilluns, hem fet un recorregut per les nostres localitats gràcies a les companyes i els companys de la XEMV, que ens han acostat l'actualitat municipal.

I hem tancat la jornada radiofònica amb ESAT Valencia, ja que al mes d'octubre tres projectes de videojocs creats pel seu alumnat han aconseguit estar en el 'top 10' de la GWDC, la competició mundial de desenvolupament de videojocs.

stats