07.09.2022 | El rall diari

77 min.
tp

Hui hem iniciat el programa fent un recorregut en barca pels racons més recòndits d'una gruta, concretament, a les coves de Sant Josep de la Vall d’Uixó, que participaran en el Congrés Internacional de Coves Turístiques de Texas.

Seguidament hem presentat un altre "Il·lustre municipal". És de Benicarló, i el descriuen de la manera següent: "Cultura de la bona, la de casa, la del carrer i la de la bona lletra". Es tracta de Ramon París, editor i activista cultural reconegut com a persona destacada de l'àmbit cultural d'enguany.

Tot seguit ha arribat el moment de retrobar-nos amb l'espai més pelut del programa: el "Veïnat animal"! Per a conéixer com ha sigut l'estiu per als nostres amics de quatre potes, hem connectat amb l’associació Gossos sense Sostre de Moncofa perquè ens presentaren la seua campanya "Sacrifici zero".

Com que està sent una setmana de tornades, hem tancat la jornada de hui amb el nostre expert en gastronomia: Carles Galletero. El seu cabàs ha tornat a l'estudi amb un fum de propostes. Primerament, hem pogut parlar amb Casimir Romero i amb Joan Miquel Climent. I per a obrir la gana hem conversat amb Adolfo Cuquerella, el gerent del restaurant La Granja de Sueca i coordinador gastronòmic del concurs Internacional de Paelles de Sueca.

stats