07.06.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem fet la nostra primera parada a l'Horta Sud, en concret a la seua capital, Torrent, ja que la Fundació Horta Sud celebra hui una de les quatre jornades que ha organitzat sobre sostenibilitat i medi ambient. La cita d'aquesta vesprada versarà sobre la crisi alimentària i l'agricultura.

A continuació, el nostre narrador d'històries particular, Juanfran Ferrándiz, ens ha regalat una peça exclusiva amb guió i música pròpia: el relat de Francisca de Pedraza, víctima de violència de gènere en el segle XVII que va fer història.

També hui estem d'enhorabona, ja que compartim l'alegria que ens ha donat una de les nostres últimes entrevistades, l'actriu alzirenca Sandra Ferrús, que anit va ser guardonada en els Premis Max a la millor autoria revelació per l'obra 'La panadera'.

Després hem obert una finestra a les aules dels municipis i les ciutats valencianes amb la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. Hui ens ha traslladat fins a l'IES 9 d'Octubre de Carlet per a presentar-nos un mètode per a renovar matèries clàssiques com el grec.

Per a tancar el menú de hui, en “El racó de la banda” la col·laboradora Imma Mateu ha vingut acompanyada del president i director de la Unió Musical de Torrent, ja que enguany bufen les espelmes del pastís amb la celebració del seu 50 aniversari.

stats