08.06.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui ens hem vestit de negre, ja que Bétera celebra la segona edició del Festival Bétera Històrica Noir, que se centra en la combinació del gènere negre i l'històric. Per això, hem parlat amb representants de l'Ajuntament, de l'organització i amb l'escriptora i periodista Rosa Montero, que participa en aquesta edició.

Després hem continuat "A la marxeta" amb la nostra col·laboradora Clara Laguarda, que aquest dimecres ens ha portat cançons d'artistes valencians lligades per un nexe, ja que hui és el Dia Internacional dels Oceans.

Tot seguit, en la secció "Veïnat animal", ens hem traslladat a Paiporta; la col·laboradora Yolanda Climent ha vingut acompanyada de la regidora de Joventut d'aquesta localitat per a parlar-nos de la primera trobada animalista del municipi de l'Horta Sud.

Per a tancar la primera hora de hui, com és habitual, hem tingut les nostres "Xarrades en xarxa", amb Joan Borja, Ramon Mampel i Joan Olivares, que ens han convidat a reflexionar sobre l'estiu i el seu oci.

En la segona part hem rebut la visita del nostre col·laborador gastronòmic particular, Carles Galletero, que ha entrevistat la presidenta de l'Associació d'Elaboradors del Cava de Requena. I també hem rebut Fernando Navarro, del restaurant Goya Gallery.

Per a acomiadar el programa, ens hem traslladat a l'estació biològica i jardí botànic de les Torretes d'Ibi amb el nostre col·laborador Segundo Ríos, que hui ens ha descobert les propietats i les utilitats de la murta morisca.

Continguts