07.04.2023 | El rall

138 min.
tp

Hem començat el programa celebrant la Setmana Santa a Vinaròs, ja que les seues festes són considerades d'interés turístic autonòmic. Allà hem estat revisant les tradicions en profunditat.

Seguidament hem fet una ruta diferent per Olocau. Hem descobert aquest municipi dels Ports a través de la seua història, i també gaudint del seu paisatge, de la gastronomia i de la particular ruta de l'aigua.

Tot i ser festiu, els companys de "Cinestèsia" no han fallat a la seua cita amb 'El Rall'. Hui ens han portat un especial sobre les estrenes valencianes d'aquestes setmanes i sobre el rodatge de la sèrie 'Star Wars' a València.

Després us hem oferit una de les nostres seccions estrela: "Sons Valencians". Us hem portat en directe Karana, un grup valencià que ens ha presentat la seua particular manera de fer i viure la música.

I hem rematat aquest dia tan especial fent parada a Ibi, concretament al Museu Valencià del Joguet, on s'exposa al públic una mostra ben curiosa sobre un monstre màgic nascut entre llibres: el Triscuspascos.

stats