10.04.2023 | El rall

139 min.
tp

Hem començat aquest capítol tan especial mirant-nos el melic i parlant de nosaltres mateixos. Resulta que 'rall', a banda de significar ‘xarrera’, que és bàsicament el que fem en el vostre programa preferit, és també una xarxa usada per a pescar amb molta història. I ho hem descobert gràcies a Aparcova, l’Associació de Pescadors amb Rall de la Comunitat Valenciana.

Hui era un dia perfecte per a parlar de la nostra gastronomia particular, així que hem encetat la secció "Descobrint paraules" per a conéixer més sobre els dolços típics valencians d'aquestes dates amb veus forneres d'arreu del territori.

A continuació, hem botat dels dolços a la música típica de Pasqua. I, com no podia ser d’una altra manera, hem parlat de música tradicional amb el nostre mestre Zequi Castellano i la seua secció "El musiquer".

Hui, Irene Alegria ha rebutjat fer vacances per a portar-nos una nova edició de la seua secció "Què diu la mestra?". En aquesta ocasió l’hem dedicada a parlar sobre propostes, activitats i eixides que podem organitzar aquests dies amb els més menuts i menudes de casa.

Per a acabar el programa, vos hem fet una proposta ben interessant per a les vacances: visitar el Museu del Vi de Sisternas, a la Plana d’Utiel-Requena, fer un tast de vins, una visita guiada, i acabar en un 'scape room' enològic.

stats