06.06.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui els nostres esmorzadors particulars, Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez ens han traslladat al Poliesportiu de Simat, guanyador recent del premi al millor 'cremaet' tradicional del món del I Concurs de Cremaet del Fiescrem de Xeraco.

Després hem seguit 'Descobrint paraules', hui concretament les que ens han oferit Manuel Chaparro i Susana de Andrés, amb el seu nou llibre 'Comunicación radical. Despatriarcalizar, descolonizar y ecologizar la cultura mediática', un assaig per a regenerar el model comunicatiu actual.

A continuació hem iniciat les 'Xarrades en xarxa' de hui. Tesa Giner i Pepa Guardiola ens han convidat a reflexionar sobre l'estació que està a punt de començar, l'estiu, i sobre quines implicacions té el canvi climàtic durant aquesta època de l'any.

Com és habitual, els companys i les companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes ens han oferit tota la informació dels nostres pobles i ciutats per a no perdre'ns cap activitat.

I hem acabat amb informació de proximitat, ja que aquest dijous 9 de juny Sant Vicent del Raspeig acollirà un cicle formatiu sobre sostenibilitat i responsabilitat social empresarial. Aquesta cita, que també es farà en altres municipis, és fruit del conveni entre la Conselleria d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

stats