05.09.2022 | El rall diari

81 min.
tp

Setembre ha arribat, però això no significa que la festa s'haja acabat, perquè hi ha municipis que encara estan immersos en les festes patronals, com Picassent. Gràcies als companys de Ràdio l'Om, que ens han visitat a l'estudi, hem descobert com estan anant les celebracions en aquesta localitat.

Al llarg de l'estiu hem fet una ullada a les lectures que ens han oferit les biblioteques municipals, i hem pensat que no hi ha millor manera d'encetar el nou curs que continuar coneixent-les amb la 'Biblioràdio'. Per això hem viatjat a Dénia, on ens han presentat la seua biblioteca i les seues biblioplatges.

I en aquest inici de temporada no podien faltar els companys i les companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. Hui ens han descobert les paraules que formaran part de les noves temporades que donaran el tret d'eixida els pròxims dies.

Després ha sigut el moment d'endinsar-nos en un nou espai: aquesta temporada us presentarem les activitats esportives que es fan als pobles i ciutats a través d''Esport al territori'. Hem estrenat la secció amb dues valencianes campiones del món de la selecció espanyola de Futbol sub-20: Fiamma Benítez i Asun Martínez.

Per a començar la segona part del programa, hem fet parada a la Canal de Navarrés, on les persones aficionades als Playmobil podran gaudir d'una exposició amb més de 10.000 peces icòniques de la coneguda marca que recrea escenes com l'antiga urbs de Saetabis o el col·legi Hogwarts.

Per últim, ens han presentat les activitats que tenen programades en la setmana cultural del Pinós, que des d'ahir i fins a l'11 de setembre celebra la 30a edició amb l'associació de jubilats i pensionistes com a protagonistes.

stats