05.05.2023 | El rall

79 min.
tp

Hui hem visitat Vilafranca, on aquest cap de setmana estrenaran totes les activitats que han organitzat per al festival Xilòfag. La temàtica de l’edició d’enguany gira entorn d'‘Orlando’, de Virginia Woolf.

Després hem anat de passeig pels Serrans amb la companya Pilar Moreno i "La ruta dels pobles menuts". Hem visitat Titaigües, la Llosa del Bisbe, Figueroles de Domenyo i Sot de Xera per tal de conéixer noves oportunitats de negoci i feina en aquests municipis.

Una setmana més, hem tingut el plaer de comptar amb els companys de "Cinestèsia". Des de Ràdio Godella ens han portat un capítol especial sobre DocsValència, el festival internacional de cinema documental de la ciutat.

Si voleu fer alguna cosa aquest cap de setmana però encara no teniu plans, les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han apropat les propostes que tenen als seus pobles per als pròxims dies.

I per a acabar el programa, com cada divendres, vos hem proposat escoltar música en directe amb els nostres "Sons valencians". En aquesta ocasió ens han visitat Garbí, un grup de quatre amics valencians que han vingut amb moltes de ganes de cantar i xarrar.

stats