08.05.2023 | El rall

80 min.
tp

Hem començat el programa donant veu a totes aquelles persones que, fugint de la fam, la violència o la por, intenten començar una nova vida en altres països, deixant enrere les seues vides i enfrontant-se a la burocràcia que suposa intentar començar de nou.

Després d’algunes setmanes d’absència, per fi ha tornat a visitar-nos Zequi Castellano amb la seua secció "El musiquer". Hui ens ha parlat d’alguns compositors del passat, hem repassat la trajectòria del director d’orquestra Enrique G. Asensio i hem resumit l’agenda dels pròxims dies.

Hem visitat també Pedreguer per a "Descobrir paraules" i conéixer la història de dos persones, els germans Comes, que han marcat un abans i un després en la vida del veïnat del seu poble.

Hem tornat a les aules una setmana més amb la companyia de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria. Hui hem visitat el CEIP Torre de Paterna per a saber més d’un projecte sobre economia circular amb part de l'alumnat.

L’última parada del dia l’hem feta a Villena, on ho tenen tot preparat per a rebre la Mahoma, que ve directament des de Biar, amb qui comparteixen aquesta festivitat.

stats