03.08.2022 | El rall

80 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a l’Alcora, on han preparat un fum d'activitats culturals i d'entreteniment que es faran al museu local i a la Reial Fàbrica i que serviran per a donar valor al seu tret d’identitat: la ceràmica.

Tot seguit, les festes dels pobles i ciutats del territori valencià han sigut les nostres protagonistes. Hui, en l'espai ''La revetla'', hem descobert com estan celebrant al Port de Sagunt les festes patronals, que omplin els carrers de diversió i comboi fins al 15 d'agost.

A continuació ens hem endinsat en les propostes que ens arriben des de les localitats valencianes per a cuidar el planeta a través de l'espai Ecosfera. En aquest cas hem fet parada a Peníscola, on les platges acullen a l'estiu unes jornades de conscienciació mediambiental. 

Després hem continuat viatjant per a descobrir els llocs més idíl·lics del nostre territori, i ho hem fet amb el company Julio Leal, que des de Ràdio Manises ens ha proposat una escapada a Olocau a través de les ones amb la secció "De viatge".

Per a tancar el programa hem estrenat espai amb uns protagonistes de luxe: la joventut valenciana. En "El Rall d’estiu" volem ser el seu altaveu per a conéixer com, a més de gaudir de l'estiu, fan activitats compromeses amb l’IVAJ. Per això, hui hem conegut el seu projecte Joop. 

stats