04.08.2022 | El rall

81 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Aldaia, en concret a la Plaça de la Constitució de la localitat, per a sumar-nos a l'agraïment que han fet a la part acadèmica per la seua tasca en el reconeixement del Tribunal del Comuner del Rotllet de Gràcia de l'Horta.

Seguidament hem visitat Sant Vicent del Raspeig per a conéixer una nova ‘Il·lustre Municipal’, Candela Hernández, que ha aconseguit guanyar un concurs nacional d'Instagram sobre les addiccions. Tot seguit hem rebut els companys de Cinestèsia, de Ràdio Godella, que ens han donat detalls del cicle ‘¿De qué nos reímos en Europa?’, de la Filmoteca d’Estiu i de l’estrena de la tercera temporada de ‘Harley Quinn’, en el doblatge de la qual es poden sentir veus valencianes. A continuació hem encetat una nova secció: El nostre aperitiu universitari. Hui, des de l'Institut Interuniversitari López Piñero, el científic Ignacio Suay Matallana ens ha acostat la figura d'un curiós investigador de Sueca, autor d'un article anomenat "Els cardos borriqueros en el Túria".

I hem tancat el programa amb els viatges a l'interior del territori, en els quals vos hem proposat fer una ruta nocturna sota la llum dels estels pels miradors de Banyeres de Mariola.

stats