03.06.2022 | El rall

77 min.
tp

Hui hem començat el primer divendres de juny amb ganes de festes i d’estiu, així que ens hem traslladat a Serra, perquè ja ho tenen tot preparat per a celebrar aquest cap de setmana la 50a edició del Dia de la Cirera, aquest any amb doble alegria, ja que s'estrena com a festa d’interés autonòmic.

Després, gràcies a les aportacions de Zequi Castellano en el seu espai "El Musiquer", a més de les efemèrides habituals i les propostes per als pròxims dies, hem descobert la figura de Carmelo Bernaola, compositor, professor de música i clarinetista.

Un divendres més, la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens ha acostat les propostes que hi ha aquest cap de setmana al nostre territori.

Per a tancar la primera part del programa, hem seguit amb les festes dels nostres pobles amb la de Pego. Demà celebren la seua primera publicació festera, que pretén ser l'anunci dels Moros i Cristians, que tindran lloc d’ací a tres setmanes.

Tot seguit, els nostres companys de Cinestèsia ens han portat, des de Ràdio Godella, les novetats del panorama audiovisual valencià. Hui ens han parlat de la repercussió del Festival de Cinema d’Alacant, del fi del rodatge de la sèrie 'La ruta' i de les preparacions del Cinema Jove.

Per a acomiadar el programa amb música, en la secció "Sona València" hem descobert com sona Manises gràcies a les aportacions del director de la Banda Artística de la població, Bram Sniekers. A més, també hem rebut la visita del compositor Ximo Tarín.

Continguts