02.09.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem deixat el territori valencià per uns moments i hem fet parada a la capital europea, Brussel·les, per acompanyar dos joves de Bétera en el viatge amb Finnova per tal de fer pràctiques formatives.

Com cada divendres, el nostre mestre de música clàssica, Zequi Castellano, ha portat el seu "Musiquer" farcit d'efemèrides i de les pròximes celebracions destacades a les localitats valencianes. A més, ens ha presentat la figura del compositor i organista Joan Baptista Cabanilles.

Tot seguit, hem sintonitzat les freqüències de les emissores locals amb els companys i les companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes per a assabentar-nos de tota l'actualitat del cap de setmana.

Després, per a tancar la primera hora del programa, l'ambient festiu ha inundat l'estudi; ens hem desplaçat a Bunyol per a saber com es viuen les festes des de dins i hem parlat amb la CIM La Armónica, més coneguda com 'El Litro'!

Per a tancar el programa amb bon rotllo hem obert les portes de la "Terrassa d'estiu" i hem fet parada a Café Drummer, a Sant Antoni de Benaixeve, on ens ha rebut un dels bateries més importants del territori. També hem descobert còctels refrescants gràcies a Sergio Edo i ens hem endinsat en el treball del DJ Yvaine.

stats