Adri Faus (La Raíz) i Sandra Sabater (Ginebras) conversen sobre com són els festivals des de dins en 'El piset'

‘El Piset’ d'Ame i Àrtur enceta segona temporada parlant de festivals de música

Captura de l'episodi amb Adri Faus i Sandra Sabater
Un moment de l'episodi amb Adri Faus i Sandra Sabater
15 d'octubre 2023 - 13:47

Ame i Àrtur tornen amb la segona temporada d’El Piset ben descansats després de les vacances d’estiu i preparats per a rebre nous convidats. En el primer capítol ens parlen de festivals amb els músics Adri Faus i Sandra Sabater, des del punt de vista dels espectadors i dels artistes.

Adri Faus és de Gandia (Safor), ha format part de la Raíz, Nativa, i el projecte més personal fins ara és Aya. Paral·lelament, també treballa com a director artístic del Festival Pirata Beach, amb la qual cosa té una perspectiva prou transversal del món festivaler. 

Per la seua banda, la compositora, guitarrista i cantant Sandra Sabater és d’Asp (Vinalopó Mitjà) i forma part del grup Ginebras, La Niña Polaca. I el projecte més personal que té és el de Grasias, un nom que combina el seu segon cognom Gras, i una expressió habitual d’Asp, que utilitza molt les “S” per a endolcir les frases.

Com sempre, la conversa entre els amfitrions i els convidats ha fluït, i han demostrat que hi ha molt a parlar sobre festivals. Des del boom que estem vivint els darrers anys i el que significa per a les sales més xicotetes, fins a una de les assignatures pendents dels festivals: programar més grups encapçalats per dones. La conversa també ha donat lloc a descobrir diverses anècdotes viscudes per Adri i Sandra en concerts, algunes més divertides i d’altres que potser seria preferible oblidar. 

Àrtur també ha posat a prova els coneixements de festivals als convidats, que pensaven que la Comunitat Valenciana se situaria entre les autonomies amb més festivals a Espanya. Si bé és cert que se situa en el top 5, no té una de les primeres posicions, com pensaven Adri i Sandra. 

Ja pots veure el capítol complet ací:

També et pot interessar

stats