La sensual versió d''Al vent' de Raimon cantada per Peter en 'Duel de Veus' agita les xarxes

Aplaudida, controvertida, sorprenent, qüestionada... la interpretació no ha deixat indiferent el públic espectador i ha generat opinions diverses

Peter - gala 4: ‘Al vent’ / À Punt Mèdia

Setmana rere setmana en el concurs Duel de veus, els nous talents musicals del nostre territori mostren el seu art. S'enfronten entre ells. Tot per a trobar la nova estrela de la cançó de la Comunitat Valenciana. I buscant l'estela d'aquesta estrela Peter ha portat fins a la pantalla la versió jazzística del clàssic de Raimon 'Al vent'.

Peter, per a enfrontar-se a Maria La Caria, s'ha inspirat en la versió dels Jazzmàtiks. Ha interioritzat la cançó i ha mostrat al públic la seua millor versió. Però ho ha fet després de patir molt. Segons ha confessat a la presentadora de Duel de veus: "A mi m'ha passat de tot amb la cançó. Per a mi ha sigut com una primera cita. Com quan al principi no t'agrada, però després la vas coneixent, veus que és una cosa especial, et trobes... m'ha passat el mateix...".

Peter no havia escoltat 'Al vent' mai

Peter ha confessat que amb la cançó ha tingut pujades i baixades, "perquè no la coneixia. Ho he parlat amb la meua mare a casa. Ella sí que coneixia la història. Jo he intentat informar-me i al final m'ha acabat agradant bastant el missatge de la cançó. Aquest crit de llibertat contra la censura franquista d'aquells anys. M'ha agradat molt el missatge. Ara intentaré fer el meu propi crit de llibertat, perquè gràcies a Déu el franquisme ja no existeix, encara que cal continuar lluitant. Així que ficaré la meua veu en alt".

Alguns membres del programa no poden evitar aplaudir emocionats
Alguns membres del programa no poden evitar aplaudir emocionats / À Punt Mèdia

I tu, de quin bàndol eres? Dels que s'emociona en escoltar Peter i la seua versió d''Al vent' o del bàndol dels seus detractors?

També et pot interessar

stats