Sarai interpreta "La vie en rose" en 'Duel de Veus', en homenatge a la seua àvia, i guanya el segon duel de la gala

La intervenció de la seua àvia Fina en el programa trau les llàgrimes a alguns participants, com les de María La Caria, que ha enviat besos a l'aire a les dues

La concursant Sarai en 'Duel de veus'

Sarai, per a la segona gala de Duel de veus, ha triat una cançó molt especial, la favorita de la seua àvia. Amb La vie en rose d'Èdith Piaf ha conquistat el jurat i el públic. Una cançó que la jove ha interpretat amb tot el sentiment possible, tal vegada la raó que l'ha portada a ser la guanyadora d'aquest segon duel.

Abans de l'actuació la jove ha rebut una sorpresa, la seua àvia Josefina s'ha presentat al plató. Fina ha contat al públic que: "com jo estava a França i era una cançó tan bonica, jo l'escoltava moltes vegades. Jo era molt jove. I li vaig dir (Sarai), aquesta cançó m'agrada, perquè l'entenc una miqueta més que les que cantes en anglés. I ella ha volgut cantar-la".

Sarai és un dels membres de l'equip taronja, i abans de la interpretació s'ha dirigit al seu equip i els ha dit: "teniu un potencial de veu increïble i per a mi sou una família". L'àvia de Sarai també ha tingut paraules per a l'equip, els ha dit: "Cuideu-me-la molt, que és molt xicotiua. Però és forta i estarà molt bé amb vosaltres. Jo sé que la cuidareu". Josefina ha fet plorar l'equip de Sarai, fins i tot la cantant convidada al programa, María La Caria, vocalista argentina que resideix a València, i que els ha enviat besos a l'aire entre llàgrimes als ulls.

Sarai i Fina, la seua iaia
Sarai i Fina, la seua iaia / À Punt Mèdia
Maria la Caria plora en sentir la iaia de Sarai
Maria la Caria plora en sentir la iaia de Sarai / À Punt Mèdia

Durant la segona gala s'han vist imatges dels assajos on s'han pogut escoltar les paraules del director musical del programa, Víctor Lucas, que ha dit: "Quan Sarai canta La vie en rose pensa molt en Fina. Ho necessita per a fer front a la inseguretat que arrossega". El professor també li ha comentat que d'estatura és xicoteta com ell, "i els xicotets hem de fer-nos grans de qualsevol altra manera. I això és el que has de trobar en la cançó següent".

Durant els assajos de La vie en rose, en començar a cantar-la ja connecta molt amb la cançó. Uns assajos durant els quals Sarai ha interpretat la cançó mentre mirava una imatge antiga d'ella, de ben menuda, amb la seua àvia.

Sarai s'emociana quan al cantar mira la foto d'ella amb la seua iaia
Sarai s'emociana quan al cantar mira la foto d'ella amb la seua iaia / À Punt Mèdia
Els membres de l'equip taronja, el de Sarai
Els membres de l'equip taronja, el de Sarai / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats