Javi de 'Duel de veus', el funcionari nascut a Elda que porta al cos la marxa d’Elton John, Lenny Kravitz i Sinatra

El concursant de Duel de Veus, que ara viu a Petrer, ha sigut atleta, però des que va descobrir la música als dotze anys, sempre l’acompanya

Javi té 40 anys i es confessa enamorat de la música / À Punt Mèdia

Javier Sánchez, un dels concursants de Duel de veus, és nascut a Elda i viu a Petrer. Té 40 anys i es confessa enamorat de la música. De professió funcionari, es defineix com una persona “senzilla, esportista, pare de família, a qui li agrada gaudir de la vida”. 

Javi es va enamorar de la música als dotze anys. Com ell conta, a son pare li van regalar una guitarra, “ell em va ensenyar dos o tres acords i ja no he parat”. Son pare cantava en un grup i sa mare, malgrat que no s’ha dedicat a cantar, “sempre ha tingut una veu prodigiosa”, diu Javi. 

“Per a mi la música és tot. Fa que les hores es convertisquen en minuts. Em permet desconnectar. Em relaxa i m’encanta. Quan xafe l’escenari em disfrute, ho disfrute com un xiquet”, va explicar Javi en l'entrevista de presentació a l'inici de Duel de veus.

Va tindre una etapa molt activa al món de l'atletisme. De la que va extraure bones lliçons. "A mi l’atletisme em va ensenyar que els somnis s’han de perseguir. I que totes les coses bones no arriben debades, ningú les regala, s'aconsegueixen amb esforç".

Recorda que la seua afició musical li ve de ben menut. “Des de ben xicotet m'agradaven les cançons de Little Richard, després arribaria Elton John —escoltant les seues cançons em vaig ensenyar a compondre—. "Fa uns 6 anys vaig començar a actuar en festes particulars amb l'estil Crooner, i a poc a poc van augmentar els actes (noces, festes, actes oficials al meu poble…)", ha contat.

"A mi l’atletisme em va ensenyar que els somnis s’han de perseguir. També que totes les coses bones no arriben debades, ningú les regala, s'aconsegueixen amb esforç". Javier Sánchez - Concursant de 'Duel de Veus'

Els seus referents musicals són “des de xicotet —entre 5 i 10 anys— Little Richard, Elvis Presley, Beatles; entre els 12 i 16 escoltava Elton John, de 16 a 24 Bryan Adams, Revolver, Oasis, Roxette, Lenny Kravitz, i de 24 d'ara en avant els mateixos i també Michael Bublé, Frank Sinatra, U2, Bon Jovi…”. 

“Llevar-me l’espineta de presentar-me a un talent”

Per a Javier, el fet de concursar en Duel de veus és un repte, “suposa llevar-me l'espina de presentar-me a un talent, demostrar-me el que valc com a artista i el més important, donar exemple als meus fills, perquè encara que no m'agraden les càmeres, m'he enfrontat a les meues pors, i els he donat l'exemple que mai res t'ha d'impedir lluitar pels teus somnis”.

Javier és un enamorat d’Elda i Petrer, i també del Mediterrani. “M’agrada estiuejar per les platges del Mediterrani, també m'encanta Elda i Petrer, la seua gent i els seus paisatges; les rutes per la muntanya són inigualables”. Si bé la seua família està molt orgullosa del seu pas per Duel de Veus, Javier també conta que “al mateix temps els meus fills troben a faltar son pare, perquè jo quan em pose a fer alguna cosa done el 100% i clar, això m'ha robat temps amb la meua dona i els fills”.

Això sí, tota la seua família, "la meua dona, la meua germana i els meus fills", són els qui l’han espentat i li han donat suport per a presentar-se al concurs.  

L'actuació més sexi de Javi

En la gala 5 de Duel de veus hem vist la faceta més atrevida de Javi amb una interpretació del mític 'You can leave your hat on' que va fer pujar la temperatura del plató.

Com és Javier Sánchez?

Mania inconfessable: Quan m'alce del llit he de trepitjar sempre amb el peu dret.

On vas de vacances l’estiu 2022?: A l'Olla d'Altea.

Un viatge inoblidable: El de nóvios, a Punta Cana.

T’agrada l’arròs? Quin t'agrada més?: De conill amb caragols.

Truita de creïlles, amb ceba o sense?: Sense ceba i poc feta.

Que no menjaries mai?: Alguna cosa en mal estat. M'agrada tot.

T'agrada cuinar a casa?: M'encanta cuinar; tot i que no soc bon cuiner, ho seré.

Última música que vas comprar: La discografia completa de Bryan Adams.

Quina sèrie recomanes: Cobra Kay.

Una pel·lícula: Rocky 4.

Com alleugeres l'estrés: Eixint a córrer per la muntanya i eixint a sopar amb la meua dona.

Un esport: Atletisme.

L'últim llibre que vas llegir?: Los pilares de la tierra, de Ken Follet.

Eres de paper o e-book?: De paper, m'agraden els clàssics en tot.

Un consell que t'ha marcat: El millor mestre és un alumne constant.

També et pot interessar

stats