Elena, la llauradora que ha canviat un restaurant de sushi per treballar al camp

La madrilenya, una de les protagonistes De mar i bancal, és una dona faenera que ha fet de tot, ha treballat en l'hostaleria, de perruquera i diu que si un vol, treballa

Elena, una llauradora feliç amb el seu treball / À Punt

Elena és una de les protagonistes del programa d'À Punt De mar i bancalTé trenta anys i des dels vint viu i treballa al Baix Segura. Quan li pregunten que pensa de la seua faena, ella diu amb molta fermesa que “si un vol, pot fer el que vulga”. Elena ha donat una lliçó de punts a les persones que diuen que no hi ha faena.

De jove, quan vivia a Madrid, va provar molts oficis diferents: “He treballat a l’hostaleria, de perruquera i ara en el camp; en tot el que puga jo treballaré”.

Amor per un japonés

Elena també ha contat que li agradava molt treballar a la cuina. “Vaig treballar en un (restaurant) japonés i em va agradar molt”. I mentre agarra el cabàs com si se n’anara de compres, ha puntualitzat que el treball a l’hostaleria, si és de cara al públic, és molt dur pel contacte amb la gent. 

Del seu actual treball, en què igual planta carxofes que cull creïlles, com que fa diferents coses i es mou molt, a ella –que diu al ser molt nerviosa– li va molt bé. “A mi m’agrada el que faig. De vegades em divertisc més que si estiguera a casa, com quan he de regar”. 

Ací pots veure el programa sencer:

També et pot interessar

stats