De Madrid a Guardamar del Segura per a treballar en el camp: "Ací vivim millor i mengem el que nosaltres mateixos cultivem"

Elena i Hèctor viuen al Baix Segura des de fa deu anys i són un dels protagonistes del programa d'À Punt De mar i bancal

Elena, la parella d'Hèctor, també treballa al camp / À Punt Mèdia

Elena i Hèctor, a més de ser parella, també comparteixen el dia a dia al camp i així ens ho mostren en el programa d'À Punt De mar i bancal. Quan van decidir tornar a la terra d’Hèctor, Guardamar del Segura, va ser per a buscar una millor qualitat de vida. “Ací vivim millor, amb més tranquil·litat. Mengem el que ens agrada i que nosaltres mateixos cultivem. Al final, ací som més feliços”, ha dit Hèctor a l’equip del programa mentre Elena assenteix. “Quan la coneixen, ningú es creu que ella siga de Madrid i treballe al camp”, ha afegit.

Elena li dona les carxofes a Hèctor
Elena li dona les carxofes a Hèctor / À Punt Mèdia

Com ha contat Elena, ella vivia a un barri de Madrid: “I ací he acabat. Deu anys fa que visc ací”. Ha confessat al programa que ella sempre havia volgut viure prop de la mar: “Era el meu somni. A més a més, a la capital tot és estrès, cuidar la imatge… Ací visc molt millor. Per a mi la d’ací és una bona vida, potser no ho és per a altres, però per a mi és més tranquil viure ací”.

A Elena li agrada treballar al camp i, amb la boca menuda, diu que també li agrada treballar amb Hèctor. Hèctor, somrient, diu que no la creu. Aquests dies estan ocupats plantant carxofes, que colliran a finals d’octubre. 

També et pot interessar

stats