02.10.2018 | Fira Gastronòmica de L’Alcúdia

Temporada 1 54 min.
tp

En l'actualitat, 'D'ací cap allà', hem tingut a l'estudi Lluís Ribera, responsable de la #24FiraGastronòmica de l'Alcúdia i del Concurs de Putxero, un certamen que va consolidant-se dins del panorama gastronòmic valencià.

La nostra Masereta Blanca Barberà ens ha fet la crònica de la I Fira Valenciana del Moscatell, que va tindre lloc el passat cap de setmana a la localitat de Godelleta.

Jordi Morera ens ha portat un cabàs de diferents lentilles per a avançar-nos, ara que ja han vingut les pluges, una selecció de plats de cullera.

Cento, d’'El Bancal de Cento' dels Marenys, és un llaurador d'agricultura ecològica que ens ha dit quins productes del camp podem menjar ara que entrem a la tardor.

Xavi Mollà i Bernd Knöller ens han descobert els misteris de la literatura gastronòmica, a través del seu llibre 'Ànima Mediterrani', un dels llibres més preats per la crítica entesa i alhora una obra de referència dins de la nostra cuina autòctona.

Finalment, anàrem a la localitat de Requena perquè el responsable de la Casa Art Major de la Seda, Juan Andrés García Vidal, ens explicara la relació entre la seda i el vi. 

stats