Fran Vivó, malalt d'ELA, sobre l'estrena de 'Crònica mèdica': “El que no s’expressa en societat no existeix”

L’exbomber forestal ha mostrat el seu agraïment en xarxes per ser un dels protagonistes de la docusèrie d'À Punt Mèdia

Fran Vivó parla als seus seguidors d'Instagram
Fran Vivó parla als seus seguidors d'Instagram amb l'ajuda d'un lector ocular / @vivoconela (IG)

Qui coneix Fran Vivó també sap que ell és tot un influencer en Instagram. Amb 55.000 seguidors —un número que creix dia a dia— el jove valencià ha convertit aquesta xarxa en el seu altaveu. En ella no sols expressa els seus pensaments en paraules escrites —perquè ja no pot parlar—, també mostra a tot el món el ritme d’evolució de la seua malaltia, l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica), que el va sorprendre l'any 2018.

L’exbomber forestal ha volgut mostrar als seus milers de seguidors que té en la xarxa el seu agraïment a la sèrie d’À Punt Mèdia Crònica mèdica, pel fet que l’hagen convidat a ser un dels protagonistes.

Fent ús del lector ocular que utilitza des de fa any i mig, i que li permet comunicar-se a partir del moviment dels seus ulls, ha assegurat que Crònica mèdica "es una oportunitat per a veure la vida amb altres ulls. Igual que jo intente veure-la cada dia, amb agraïment i moltes ganes de viure”. 

L’agraïment i l'amor a la vida defineixen Fran Vivó. Uns sentiments que vol i necessita compartir amb les persones. Per això ha conclòs el seu missatge dient: “Les coses que no s'expressen en societat no existeixen. I aquesta és la millor forma que es coneguen moltes realitats que no ixen a la llum. La vida és un regal, amics i amigues. No us la perdeu”.

La sèrie Crònica Mèdica és una oportunitat per a veure la vida amb altres ulls. Igual que jo intente veure-la cada dia, amb agraïment i moltes ganes de viure. Fran Vivó - Exbomber forestal malalt d'ELA des del 2018

Ací pots veure el primer capítol de la segona temporada de Crònica mèdica.

També et pot interessar

stats