Paula Usero, una actriu amb molt de futur

La intèrpret valenciana ha passat per 'Bona vesprada' per a parlar del guardó que ha rebut en el festival Cinema Jove

Paula Usero en 'Bona vesprada'

El guardó Un futur de cinema del festival Cinema Jove d'enguany ha sigut per a l'actriu valenciana Paula Usero. Es tracta del primer premi que rep en la seua carrera, i segons ha contat en Bona vesprada, li fa especial il·lusió que haja sigut a València. No obstant això, Usero sí que sap què és estar nominada, ja que va ser candidata al Goya a millor actriu revelació pel seu treball en la pel·lícula La boda de Rosa d'Icíar Bollaín.

Usero també s'ha estrenat com a productora amb el curtmetratge Cuando haces pop, que ha participat en la secció oficial del festival internacional de cine organitzat per l'Institut Valencià de Cultura.

Amb Máxim Huerta i Maria Fuster, Usero ha recordat els seus inicis en el món del cinema. Quan era menuda va fer molts anuncis de televisió, però dels 10 als 18 anys no tenia clar si volia ser actriu professional. El 2016 va arribar a Madrid i va estar un any compaginant dos treballs: "no podia descansar, no tenia diners, no tenia amics... 11 mesos després vaig decidir tornar a València i aleshores em van elegir per al meu primer personatge", ha explicat Usero.

Premis com el que ha rebut en Cinema Jove, la nominació al Goya, i l'èxit de la sèrie #Luimelia auguren un futur molt prometedor a la intèrpret valenciana.

També et pot interessar

stats