Zineb i Tarik, els progenitors que van defendre el naixement de quatre nadons i evitar triar-ne dos

L'embaràs era considerat d'alt risc. La mare va patir dues vegades la covid durant la gestació i després els pares es van assabentar que en compte d'un nadó en venien quatre

Zineb, la mare valenta que va defendre el naixement de quatre nadons i no de dos / À Punt Mèdia
Pilar Llorca
26 de gener 2022 - 16:02

Quadrigèmins. És el que ha parit una mare de Crevillent acompanyada del seu marit, Tarik Hanaoui, a l'Hospital General d'Elx. Zineb i Tarik tenen des d'aquest dimecres quatre bessons, que se sumen a una xiqueta de cinc anys que ja tenen. En total cinc fills.

Un a un, aquest dimecres, han anat eixint. Primer ho ha fet Amín (1.470 grams), després Sofia (1.180 grams), a continuació Karim (1.776 grams) i l'última Lina (1.500 grams). La mare, que ha rebut l'alta aquest dimecres ha dit a l'equip d'A la Ventura que es troba molt feliç. Molt contenta. I que els xiquets també estan molt bé.

Un dels nadons a la incubadora de l'Hospital General d'Elx
Un dels nadons a la incubadora de l'Hospital General d'Elx / À Punt Mèdia

Embaràs d'alt risc

Els metges van recomanar als progenitors tindre només dos dels bebés per l'alt risc de l'embaràs, però Zineb i Tarik van ser valents i van defendre el naixement dels quatre nadons i no de dos. En cap moment van dubtar de tirar avant amb tots ells.

Zineb, amb certes dificultats per a parlar espanyol, el primer que ha dit és que necessitarà molta ajuda, perquè a més a més ella i el seu marit no tenen família a Crevillent, al Baix Vinalopó. Aquests dies una germana de Zineb que viu a França s'ha desplaçat fins al seu domicili per tal d'ajudar-la. Això sí, la seua cara de felicitat ho diu tot.

Els nous pares davant la incubadora
Els nous pares davant la incubadora / À Punt Mèdia

Part sense cap complicació

Els bebés han nascut sense seqüeles i ara es recuperen en la incubadora de l'Hospital General d'Elx. Segons Marcos Rehíllo, cap de la secció d'Obstetrícia de l'Hospital General d'Elx, es tracta d'un part molt poc habitual "per la qual cosa s'ha necessitat un gran desplegament de professionals, entre ells d'infermeria de neofetus".

Un equip format per 18 professionals, entre ells metges, anestesistes, infermeres, i molts especialistes en neofetus. Cal destacar que van fer falta sols cinc minuts perquè eixiren a la llum els quatre nadons.

L'última bessonada de quatre a l'Hospital General d'Elx va ser l'any 1998.

La parella, Zineb Moubarak i el seu marit, Tarik Hanaoui, han superat amb èxit el que es presentava un part difícil, i que també va trobar dificultats durant la gestació. La mare va patir dues vegades la covid durant l'embaràs i després els va arribar l'altra notícia: que en compte d'un nadó en venien quatre.

També et pot interessar

stats