Naix una bessonada de quatre a l'Hospital General d'Elx

Els nadons, dues xiquetes i dos xiquets, pesen menys de dos quilos i evolucionen bé a l'UCI 

La mare, Zineb Moubarak, de 35 anys, ha tingut els fills i filles en la 32a setmana de gestació / À Punt NTC

L'Hospital General d'Elx va assistir dissabte passat un part de quatre. Els bebés, dues xiquetes i dos xiquets, pesen menys de dos quilos i evolucionen bé a la unitat de cures intensives neonatal il·licitana, segons ha informat el centre aquest dimarts el centre.

La mare, Zineb Moubarak, de 35 anys, ha tingut els fills i filles en la 32a setmana de gestació, a través d'una cesària assistida pels doctors Enrique Gómez i María Velasco, el resident Víctor Fuster, las matrones Ascensión J. Garrido i María Miñano, i las infermeres de neonatologia Anabel de Nova i Susana España.

La pacient ha sigut atesa per la Unitat de Fisiopatologia Fetal de l'hospital il·licità, els professionals del qual han aconseguit portar l'embaràs fins que els quatre nounats tingueren possibilitats de supervivència sense seqüeles. Una vegada nascuts, s’ha instaurat el tractament de maduració als nadons, que estan ingressats a l’UVI, on evolucionen de manera satisfactòria.

Els pares de la bessonada de quatre visiten els bebés a l'UCI
Els pares de la bessonada de quatre visiten els bebés a l'UCI / Hospital General d'Elx

El primer bebé, Amin, ha vingut al món a les 21.10 hores, amb un pes d’1.470 grams. A continuació ha arribat Sofía, a les 21.11 hores, amb 1.180 grams, després Karim, a les 21.12 hores (1.776 grams) i finalment ha nascut Lina a les 21.15 hores (1.500 grams).

Els pares de la bessonada de quatre resideixen a Crevillent  i es tracta d'un part procedent de l'Hospital del Vinalopó, per no disposar aquestes àrees d'UCI neonatal. L'any passat, l'Hospital d'Elx va atendre un total de 41 parts múltiples: quaranta gemel·lars i un de trigèmins.

També et pot interessar

stats