Màxim Huerta: "En Twitter és impossible donar resposta a les mentides"

El presentador de Bona vesprada ha estat en el programa A la Ventura i ha anunciat que apareixerà en el capítol d'aquest diumenge de L'Alqueria Blanca

Màxim Huerta en 'A la Ventura' / A la Ventura

Cada vegada són més les figures públiques que abandonen Twitter a causa dels missatges d'odi que reben. Aquest ha sigut un dels temes que s'han tractat en el programa A la Ventura d'aquesta setmana, després que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, se n'haja anat de la xarxa social.

Van ser aquests comentaris nocius el que va fer que Màxim Huerta abandonara Twitter poc temps després d'asssumir el càrrec de ministre. "Vaig deixar Twitter perquè és impossible donar resposta a les mentides, i les mentides tenen molta més força que la veritat. Sabia que si continuava així, o acabava jo malament o acabava donant alguna resposta greu."

La situació va arribar a tal punt que quan es trobava a l'aeroport d'Alacant per a viatjar amb amics, l'ansietat de percebre que la gent al seu voltant el mirava i el jutjava va fer que es desmaiara i haguera d'atendre'l la Guàrdia Civil.

Al cap d'un temps va decidir tornar a la xarxa social, però aquesta vegada canviant la seua forma d'actuar. "Ja no entre en batalles, tan sols parle dels meus projectes laborals. Si vull debatre, ho faig amb amics."

Així mateix, ha aprofitat per a fer una reflexió del comportament dels usuaris a les xarxes. "No tenim una opinió personal, busquem l'opinió que coincidisca amb la nostra. Busquem l'opinió que ens agrada perquè així pensem menys."

Per últim, Huerta ha anunciat que apareixerà en el capítol d'aquest diumenge de L'Alqueria Blanca, i encara que no ha pogut contar massa sí que ha avançat que interpretarà un personatge que arribarà per a canviar la vida dels personatges, tant per a bé com per a mal.

També et pot interessar

stats