Anar al contingut
Comissió dana Onada de calor Calendari laboral 2026 Violència masclista Cas Koldo Investigació dana Guerra Israel - Iran Previsió oratge À Punt Pòdcast
Actualitat
• Últimes notícies • Esports • L'oratge • Dana • Informatius a la carta
Totes les notícies
A la carta
• Nou A la fresca • Nou La Plaça • A la saca • Informe • L'hora fosca • L'Alqueria Blanca • Nou Doc Martin • Valencians al món • La cuina de Morera • La via verda • Animalades • Retransmissions • Bous • Sèries • Pel·lícules • Documentals
Tots els programes
Programació
• Televisió • Ràdio
À Punt Pòdcast
• Açò no ho sabies • Ben motivats! • L'hora fosca
Ràdio
• Les notícies del matí • Amunt i avall • Cadena de valor • Queda't amb mi • 90 minuts • A poqueta nit • Línia de fons • Fora de cobertura • Terra de bous
Jocs
• Veges tu • Escuts • Poble CV • Et sona
La Colla
• El garatge de La Colla • Sèries • Cançons • Contes • Avantatges
Apunts de llengua
• Gramàtica • Proves de nivell • Beniparlem

A la fresca

/

Clips

Terra d'Esmorzars
01/07/2025

Terra d'Esmorzars - 'Restaurante Casa Quitín'

Visitem el Restaurant Quitín de Burjassot.
Arturo Valls cuina una paella valenciana en 'A la fresca'
01/07/2025

El pare d'Arturo Valls: "Quan era menut, punxava una taronja amb un pal i retransmetia el partit de tenis dels cosins"

El presentador i showman televisiu valencià acaba de traure al mercat una marca d’arròs de la varietat albufera, resultat d'una broma que se li va ocórrer mentre cuinava una paella durant el Roland Garrós
Víctor Cucart en A la Fresca
30/06/2025

Víctor Cucart, el fotògraf de les famoses

Seguiu-nos:

Descobriu les nostres apps:

  • Contacte
  • Publicitat
  • Sala de premsa
  • Sintonitza À Punt
  • Emissió en directe
  • Queixes i suggeriments
  • Subscriu-te al butlletí
  • Crida a projectes
  • Carta de valors
  • Llibre d’estil
  • Condicions de participació
  • Avís legal
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
© À Punt Mèdia SAMC 2025