L'emotiu moment en què Salva demana matrimoni a José Antonio en el '400' sobre el Parkinson

José Antonio conviu amb Salva, a qui van diagnosticar Parkinson fa 18 anys, i l'ajuda a portar avant la malaltia; això sí, amb molt d'humor

Salva i la seua parella, minuts després de demanar-li matrimoni / À Punt Mèdia

José Antonio és professor. Des de fa dèsset anys conviu amb la seua parella, Salva, a qui fa quatre anys li van diagnosticar Parkinson. Una malaltia que, encara que difícil, no resta humor cada dia a la parella, com ha volgut demostrar José Antonio en el monòleg que ha interpretat en el programa 400, que en aquesta ocasió està dedicat al Parkinson.

“Conviure amb algú que té Parkinson és com viure al costat d'un apartament turístic, que saps que tindràs maldecaps”, ha dit José Antonio, mentre el públic aplaudia i reia ben fort. El seu ha sigut un monòleg preparat amb molta delicadesa i que en tot moment ha estat dedicat a Salva. 

De Salva, José Antonio també ha dit: “Quan parla és com Espanya en els mundials, que comença molt fort i va apagant-se, apagant-se…”. A José Antonio li fa molta gràcia com d’obsessionada està la seua parella amb les manualitats. Tenen la casa plena de decoració realitzada per Salva. També treballa la marroquineria.

Salva s'entretén fent treballs de marroquineria
Salva s'entretén fent treballs de marroquineria / À Punt Mèdia

Però el que José Antonio no sabia era la sorpresa que Salva li tenia preparada en el programa. Quan el conductor del programa, Pere Aznar, ha convidat Salva a pujar a l'escenari, entre llàgrimes ell ha volgut agrair tot el treball que fa l'associació, el treball de l'equip de 400 i de sobte, sense que José Antonio ho esperara, li ha demanat matrimoni. Amb un anell que li ha entregat davant de tots.

Imatge dels dos al domicili
Imatge dels dos al domicili / À Punt Mèdia

Ací tens el programa sencer:

També et pot interessar

stats