Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:06
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Anna visita l’apartament que Martí va llogar en secret i el que troba allà no fa sinó augmentar el misteri que envolta la doble vida de son pare. Colau descobreix que Berta aprén a jugar als escacs amb la supervisió de Xavi i li reconeix el sacrifici. Sònia comunica a Joan que sa mare no està interessada en el gimnàs. Irene s’aprofita de la debilitat de Joan i el consola.

10:44
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:19
Logo Ciutats desaparegudes

Carcaixent, Guadalest, Sot de Xera i Benassal

Història
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

12:19
Animalades

Nàixer i renàixer

Entreteniment
tp

Visitem Maua, la girafa que acaba de nàixer a Safari Aitana, i explorem amb ella cada racó del parc davall l’atenta supervisió de la seua progenitora. Coneixerem la família al complet, recordarem el naixement de la menuda i serem testimonis d’alguns dels seus descobriments. Després, l’equip de rescat de la Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes i de Rescatandogs, ens explicarà en què consisteix el seu treball i acabarem acudint a una sessió de teràpia equina amb un humà que es recupera de les seqüeles d’un ictus.

12:54
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

13:30

MASCLETÀ FOGUERES D'ALACANT

tp

À Punt apropa a les vostres pantalles el programa especial de la mascletà de les Fogueres de Sant Joan del dia 19 de juny 2024. Ferran Cano, Àlex Blanquer i el seu equip de reporters de Fas Festa, a més de la pirotècnica Reyes Martí, ens oferiran la I sessió del XXXV Concurs de mascletaes, des de la plaça dels Estels a càrrec de Pirotecnia Coeters Dragon.

14:08
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:35
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:45
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:45
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:56
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:02
Nou logo Valencians al món

La costa grega

Viatges - Geografia - Turisme

Descobrim la costa grega de la mà de la reportera Cristina Orts. Grècia està composta per 3.000 illes de les quals només 200 estan habitades i té 15.000 quilòmetres de costa que gaudixen milers de turistes cada any, tant en creuers com en les seues embarcacions particulars.

23:05

FELIPE VI, DIEZ AÑOS DE REINADO

Especial
7

La dècada de regnat de Felip VI s'ha caracteritzat per la successió d'episodis complexos des del punt de vista institucional, social i familiar que el monarca ha hagut d'afrontar, en diversos casos, de manera inèdita. En este documental es repassen els moments més importants d'estos deu anys amb una vintena de personalitats del món de la política, l'economia, la cultura i l'esport.

00:36
Nou logo Valencians al món

Suïssa

Viatges - Geografia - Turisme
tp

Esquí, xocolate, secret bancari, joies i cuina d'alta muntanya es donen la mà en un programa que aplega tots els tòpics del país helvètic.

01:44
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:40
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:40
Thumbnail La cuina de Morera

Cassola de sémola de blat. Col “kale” amb iogurt

Gastronomia
tp

Tenim hui a La cuina de Morera dos plats senzills, però amb molta personalitat: una cassola de sémola de blat, i col kale amb iogurt. Ja heu de tindre alguna altra cosa molt urgent a fer per a no vore este capítol.

04:23
De mar i bancal - Thumbnail

Parada imprescindible

tp

Jordi ens parla hui d’un moment crucial per a tindre forces durant tot el dia: l’esmorzar. Continuem el viatge amb la famosa ‘paticura’ que María fa a les seues cabres, però hui els toca als mascles. I amb mascles continuem, perquè Miriam i Joel, des de Morella, ens presenten els mardans, que estan descansant per a l’època d’emparellament amb les ovelles.

04:54

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

De Benicàssim fins a la Pobla de Farnals

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem de Benicàssim fins a la Pobla de Farnals.