Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:07
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Voro es planteja si els sentiments per Anna són la vertadera raó de la seua incapacitat de comprometre’s amb Júlia. Estela, que cada volta passa més temps amb Pilar i Arnau, s’enfronta a Trinidad, que no veu bé que treballe per a Pilar. Joan i Irene acorden no veure’s en un temps, però tornen a acabar al llit. En eixir es troben amb Lídia, la mare de Sònia.

10:37
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:10
Logo Ciutats desaparegudes

Aielo de Malferit, Simat de la Valldigna, Peníscola, Monòver. El fotògraf Arturo Cerdà i Rico

Història
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

12:13
Cróniques del zoo - Thumbnail

Elefants, cavallets de mar i un goril·la

Natura
tp

Kibo, el gran mascle d’elefant, no es reproduïx amb les seues femelles i uns especialistes en inseminació artificial hauran d’enfrontar-se al repte d’embarassar una elefanta. A Gijón, uns cavallets de mar estan a punt de reproduir-se, però en este cas és un mascle el que està prenyat. Un goril·la ha aconseguit fer-se el mascle alfa d’un grup de femelles.

12:46
Animalades

Imatges animals

Entreteniment
tp

Agafem la càmera i un bon objectiu per a fotografiar les aus que viuen als ullals de Gandia i la marjal de Xeraco, i passejarem amb Jesús Villaplana, biòleg i fotògraf aficionat, a la recerca de les millors imatges. Després, a Benicarló assistirem a les classes d’educació canina amb un cadell, Iara, i Kylie, una gossa adulta que estrena casa i humana.

13:21
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:27
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:39
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:37
Inspectora Marleau - Thumbnail

Philippe Muir

Policiaca
12

Philippe Muir troba el seu comptable assassinat. La inspectora Marleau és qui porta la investigació i cada vegada sospita més de Philippe.

19:19
Hotel Voramar - thumbnail

Un estiu a la mar del nord

Drama
12

L'hotel al costat de la mar obri per a un altre estiu en 1928 amb l'arribada d'hostes adinerats i personal. La bonica Rie, de 18 anys, hi comença a treballar. Després dels problemes inicials, hi agrada molt.

20:16
IMAGEN VIGILANTS MINIATURA 12.1.1

Preparem les platges

tp

Quatre policíes i quatre socorristes són els protagonistes del programa, però prepareu-vos per a conéixer el més genuí, polivalent i mediàtic de tots ells. Descobrirem les característiques més diferenciadores de les platges de Gandia, Dénia i del Port de Sagunt.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

21:52
A la saca - Header
Concurs
tp

Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En aquesta versió valenciana, el programa estarà presentat per Eugeni Alemnay.

22:43
Logo Comediants
Humor
12

Maria Juan vos convida a una nit d’humor i comèdia amb: Òscar Tramoyeres (“Viatge a Madrid”), Carol Tomás (“El pa nostre de cada dia”), Manu Górriz (“Superpoders”), Maria Zamora (“L’anunciació”) i, com a monologuista forastera, Ana Morgade (“Aquí estoy porque he venido”).

00:02
Logo Comediants
Humor
12

Programa de monòlegs d'humor a la valenciana realitzat, per primera volta, en valencià. Presentat per l'actriu ontinyentina Maria Juan, este programa comptarà amb l'actuació de Rafa Alarcón, Greta Ruiz, Javi Sancho, i Cristina Perales. El programa s'ha gravat amb públic en directe en el Teatre Principal de Castelló.

01:00
Miniatura horitzontal Açò no ho sabies

La música amb Ximo Rovira

Humor

Diuen que cada etapa de la nostra vida pot explicar-se amb una cançó. També que es poden trobar tons fins i tot en els sons més simples i quotidians. Hui descobrim quin tipus de música li agrada escoltar a Ximo Rovira. Coincidiran en gust musical Diego i Carles (Korah)?

02:02
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:47
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:47
Thumbnail La cuina de Morera

Sarsuela de marisc. Kimtxi coreà

Gastronomia
tp

Només a La cuina de Morera poden cohabitar en perfecta harmonia dos termes com sarsuela i kimtxi, i açò és perquè hui preparem sarsuela de marisc i un kimtxi coreà. Com vos quedeu?

04:30
De mar i bancal - Thumbnail

Abella reina

tp

De la mà de les nostres convidades de l’Atzúbia coneixem tots els secrets d’una abella reina. A Xert, esbrinem perquè les ovelles de Jordi estan tan blanques. Anem al sud, a Guardamar del Segura, on hui el protagonisme és per a Fini, la mare d’Héctor i Juan Ramón, que ens conta algun secret dels seus fills.

05:01

COMUNITAT VALENCIANA EN DIGITAL

Especial muntanyes

Natura i medi ambient
tp

Una passejada per la història, el patrimoni i els paisatges més impactants de la Comunitat Valenciana.