Programació

07:00
Logo Vicky el Viking

Residència d'estiu

Animació
tp

Les aventures de Vicky es desenvolupen en un xicotet poble viking que es diu Flake. Allí conviuen el jove Vicky, fill de Halvar, el cap del poble, Ylvi, l'amiga íntima de Vicky, Ylva, la mare del protagonista, i altres personatges del poble. Cada episodi explica una història on els adults sempre es fiquen en problemes i sempre ixen amb l'ajuda del menut Vicky. Això s'evidencia quan es rasca el nas i diu "Ja ho tinc!", senyal que li ha sorgit una idea.

07:11
Doraemon

Els monstres de l'illa deserta 1ª i 2ª part

Animació
tp

Doraemon és un gat robot que ve del futur per ajudar el seu inseparable amic Nobita. Amb Suneo, Gegant i Shizuka, viuran mil aventures.

07:42
MILO

El policia

Animació
tp

Quan l'agent de policia Rhino entra a la bugaderia, Milo i els seus amics no dubten a unir-se al cos de policia. Prompte hauran de seguir la pista d'un lladre de menjar.

07:53
thumbnail el diario de alice copia

Un arbre nu

Animació
tp

Un arbre ha perdut les seus fulles en arribar la tardor i Alice està trista pensant que el pobre va a passar molt de fred i vol solucionar-ho.

07:57
Cançons DJ Butoni -Thumbnail

Butogan

tp

L'estiu ha arribat i Dj Butoni ens convida a gaudir-lo amb una paròdia de l’èxit “Tobogan” de Zoo, junt amb els guanyadors del premi Butoni de FesTalent2, Davisito i Pablo Grifé. Llanceu-vos de cap al "Butogan" perquè l’estiu és per a disfrutar i ens ho em guanyat!

08:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 8:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:07
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Anna Ferrer torna al seu barri de La Marina per a una festa sorpresa que li estan preparant al seu pare al mercat del barri on té una parada de fruites i verdures. Un cúmul d'esdeveniments inesperats faran que Anna s'haja de fer càrrec del negoci familiar, retrobant-se amb un passat carregat de passions i secrets.

10:36
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:09
Logo Ciutats desaparegudes

Montán, Manuel, Ports Marítims, Portell de Morella, Gandia i indumentària

Història
tp

En este capítol de Ciutats viatgen per Montán (l’Alt Millars) i Manuel (la Ribera Baixa) i recuperen fotografies antigues de ports marítims També viatgen pel Portell de Morella (els Ports) i Gandia (la Safor) i en la part final, dediquen una part a les fotografies d’indumentària dels nostres pobles

12:22
Cróniques del zoo - Thumbnail

Hipopòtam pigmeu, axolots i fosses

Natura i medi ambient
tp

Com que l’estiu pega fort al parc de Fuengirola, volen posar protector a la pell d’una femella d’hipopòtam pigmeu. Però sembla que no li agrada ni un pèl. A Gijón, tres mascles d’axolot que pareixen pokémons esperen l’arribada d’una nóvia albina que ve de Granada. L’equip de jardineria de València entra en acció amb un eucaliptus. Però es podran escapar els fosses, temibles depredadors de lèmurs?

12:56
Animalades

Com a casa

Entreteniment
tp

Visitem l’Oceanogràfic de València, on les aigües dolces del llac que formen part de les instal·lacions s’han convertit en la llar per a centenars d’aus. Algunes hi van a diari a la recerca d’aliment i un lloc segur on refugiar-se, d’altres fan parada durant els viatges migratoris i n’hi ha que hi viuen permanentment. Les coneixerem totes. A més, acompanyarem dos ovelles nanes al veterinari i a la primera sessió de perruqueria. Finalment, ens n’anem de vacances i hotel amb un pelut, Zatu, i els seus humans.

13:27
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per María Sánchez.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:26
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

És un programa concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.

16:37
LA SEÑORA

Fiesta en la Casa Márquez

Drama
16

Any 1920, Victoria Márquez, filla d'un adinerat empresari del nord d'Espanya viudo i propietari d'una mina i una naviliera, torna a casa després de cinc anys en un col·legi de senyoretes de Madrid. Feta tota una dona, torna a retrobar-se amb Ángel, jove de família humil del qual està enamorada, i amb el qual va signar un pacte de mútua espera i fidelitat.

18:00
Inspectora Marleau - Thumbnail

No tornar a morir mai

Policiaca
12

La inspectora Marleau, després de descobrir el cadàver d'una jove en un riu, investiga Isabelle, una dona que va estar quinze anys en coma i que, en despertar, va descobrir que la seua parella s'havia casat amb una altra dona.

19:44
Hotel Voramar - thumbnail

Rodamons

Drama
12

Un amic de Morten, famolenc i pudent, arriba amb notícies sobre ell. S'ha convertit en propietari d'un vaixell. Després que Ditmar diu que no, Madsen podrà trobar diners per al seu projecte? Aconseguirà Ditmar el lloc de son pare en la política després del funeral d'aquest?

20:36
IMAGEN VIGILANTS MINIATURA 12.1.1

Situacions de risc

tp

A Xàbia tindrem el cor en un puny veient com els membres de la Creu Roja actuen davant d’un accident en un penya-segat. A més, coneixerem Bea, policia local de Calp, que s’enfronta habitualment a les llargues nits d’estiu.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

21:52
A la saca - Header
Concurs
tp

Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En aquesta versió valenciana, el programa estarà presentat per Eugeni Alemany.

22:48

BRIDGET JONES BABY

Comèdia
12

Després de trencar amb Mark Darcy, Bridget Jones, soltera de nou i amb els quaranta acabats de complir, decideix centrar-se en la faena i els amics. Per una vegada, sembla que ho té tot sota control. Però la seua vida amorosa pren una nova direcció quan coneix l'elegant americà Jack, un galant que té tot el que no té el Sr. Darcy. Aleshores, descobreix que està embarassada, però no sap amb certesa qui és el pare dels dos.

00:45

OCHÉNTAME...OTRA VEZ: EL ARTE DE LA PUBLICIDAD

Documental
7

Els anys 80 van ser la dècada prodigiosa de la publicitat espanyola. En aquella època d'anuncis inoblidables, Espanya es va situar en el tercer lloc de la creativitat publicitària mundial. Repassarem els anuncis més icònics dels 80 de la mà dels seus propis creadors.

01:47
Logo Favorits
Ciència i tecnologia
tp

Pigcasso, la porca que pinta. Lexi, una dona americana que va perdre 178 kg. Una iaia japonesa que és el tai-txi de la gastronomia. Com pot la realitat virtual curar fòbies. Com una empresa valenciana ajuda a preparar oposicions amb la intel·ligència artificial, i molts més dels meus Favorits.

02:12
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:58
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

És un programa concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.

03:59
Thumbnail La cuina de Morera

Fideuà de l'horta. Tacos de llobarro

Gastronomia
tp

Anem hui amb dos propostes d’allò més mediterrànies: una fideuà de l’horta (correcte!) i uns tacos de llobarro (mediterranis, els tacos?). Sí, tacos. Ja voreu: molt mediterrani tot.

04:42
De mar i bancal - Thumbnail

Centre de recuperació

tp

Miriam i Noel ens expliquen per què tenen un centre de recuperació al mas d’Agustino. A Gandia, Carmen ens mostra la part de baix de la Nova Martina, l’embarcació del seu fill Ramón. I en la nostra excursió a Elda, veiem en problemes Julián, el pare de María. Sembla que sense la seua filla, se li complica la cosa amb les cabres.

05:13

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

La Plana Alta, l'Alcalatén i l'Alt Millars

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem la Plana Alta, l'Alcalatén i l'Alt Millars.