Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:06
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Anna es preocupa en saber que Carlos lluitarà per la custòdia de Maria. Joan coneix Lídia, ven bé el negoci del gimnàs. Per la seua banda, Berta intenta acostar-se a Colau en convertir-se en la seua parella d'escacs, però el joc és un suplici per a ella. Sílvia torna a Voro la carta d'Anna que ella va interceptar fa anys, Voro la llig i s'aviven els records del seu festeig amb Anna.

10:39
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:14
Logo Ciutats desaparegudes

Muro d'Alcoi, Xodos, Museros, Otos. Els balnearis

Cultural
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

12:47
Animalades

Cures convenients

Entreteniment
tp

Visitem la granja escola Sol de Camp, a Agost, per a conéixer la nova inquilina: Uma, una llama. Com a animal exòtic que és, Uma té unes necessitats molt específiques i, a més de la quarantena protocolària, l’equip de la granja ha hagut de fer algunes obres perquè no li falte de res. A més, sabrem què necessiten Dori, Boris i Philippe, dos peixos i una gamba que viuen en un aquari d’aigua marina. Acabem acompanyant Nala, una gata acollida de colònia, a la veterinària per a esbrinar per què té clarianes al pelatge.

13:21
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:28
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:38
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:36
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:56
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:02

VENT DE LLIBERTAT

Suspens
7

En els anys huitanta dues famílies de l'Alemanya Oriental intenten passar a l'Occidental en un globus aerostàtic casolà.

00:10

AZURE DUST: ENTRANT A TXERNÒBIL 35 ANYS DESPRÉS

Documental
16

La Zona d'Exclusió: unes 259.000 hectàrees a Ucraïna al voltant del lloc on es va afonar la planta d'energia nuclear al 1986 són una atracció turística. Amb un guia turístic anomenat Stalker, fareu un recorregut imaginatiu per la zona de radiació i així coneixereu persones que viuen i treballen a l'ombra del pitjor desastre ambiental provocat per l'home en la història del món.

01:35
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:30
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:31
Thumbnail La cuina de Morera

Pollastre en escabetx. Terrina d'anguila, poma i foie

Gastronomia
tp

Un humil pollastre en escabetx i una sofisticada terrina d’anguila, poma i foie marquen hui pols oposats a La cuina de Morera.

04:14
De mar i bancal - Thumbnail

Preparem el viatge

tp

Miriam i Joel ens actualitzen a Morella la situació de les ovelles, que sembla que estan preparades per a eixir a camp obert i abandonar durant uns mesos el mas. Veiem afaenats Héctor i Juan Ramón a Guardamar del Segura fent canyes. A Xert, veiem pasturar les ovelles de Jordi que deixen els bancals molt ben arreglats.

04:52

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

El Vinalopó Mitjà, el Vinalopó Baix i el Baix Segura

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem el Vinalopó Mitjà, el Vinalopó Baix i el Baix Segura.