Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:06
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Anna decideix buscar faena com a dissenyadora a València, però Carlos mou els seus fils des de Madrid perquè no ho aconseguisca. Estela demana faena al mercat i Pilar accedeix a donar-li’n. L'arribada intempestiva de Marc des de París provoca una cadena de ruptures sentimentals: la del mateix Marc amb Sílvia, així com l'allunyament entre esta i Tono.

10:38
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:14
Logo Ciutats desaparegudes

Sant Mateu, València riu, Ontinyent i Elx

Història
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

12:01
Animalades

Cites animals

Entreteniment
tp

Al Bioparc de València, ens presenten els membres més joves de la família de porcs espins del parc, Asani, Cresta i Tapa. Als tres, els han alletat els cuidadors i cuidadores perquè Pinxa, la mare, no se n’ha fet càrrec. Ara, ja estan quasi a punt per a integrar-se amb la resta de la família. D’una altra banda, visitem uns paons que han portat de cap els bombers de Godella, ja que els han hagut de rescatar de les teulades, i acabem amb la cita diària d’un gran grup de gossos en un parc caní.

12:34
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

13:09

MASCLETÀ FOGUERES D'ALACANT

tp

À Punt apropa a les vostres pantalles el programa especial de la mascletà de les Fogueres de Sant Joan del dia 18 de juny 2024. Ferran Cano, Àlex Blanquer i el seu equip de reporters de Fas Festa, a més de la pirotècnica Reyes Martí, ens oferiran la retransmissió, des de la plaça dels Estels, de la mascletà a càrrec de Pirotecnia Tamarit.

14:08
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:35
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:45
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:43
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:56
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:02
LA CHICA INVISIBLE
Suspens
16

Es fa de nit a Cárdena i el poble, desesperat, trau en processó la Mare de Déu per a demanar-li protecció, i apareix un tercer cadàver. Descobreixen noves pistes i un secret que pot ser clau en la recerca. Julia, per la seua part, resol l'endevinalla dels escacs i amb els seus amics desemmascaren l'assetjador de Patri. El cas sembla resolt, fins que comproven que és certa la coartada i no va matar Aurora. Qui és l'assassí?

22:47
LA CHICA INVISIBLE

La chica invisible 6

Suspens
16

Vanesa i Ingrid han sorprés a Julia i Ivan. Per despit, ella va contar que Julia ha mentit en la coartada d'Ivan. Ell va estar en el lloc del crim quan van matar Aurora. Emi tampoc té una coartada sòlida. Tots dos estan en un bon embolic. Julia està confusa, no confia en ningú i necessita descobrir l'assassí. Té un pressentiment i decideix tendir-li una trampa al sospitós. Mentrestant, el seu parel troba alguna cosa que el porta a resoldre el cas. Però Julia li passa per davant posant la seua vida en perill.

23:47
Logo La vall

Diners porcs

Drama
12

Josep Calabuig li proposa al seu germà ser partícip de la seua fàbrica. Nadine acompanya Carles a saldar vells comptes. Enric, ja establit a la Vall, tracta de guanyar-se Daniel davant de les pors de Laura. Albert i Marc no confien en l’oferiment de Carles per al poble. L’arribada de Raquel deixa en xoc Jordi Calabuig.

00:39
Logo La vall

Culpa meua

Drama
12

Malena signa la venda dels terrenys municipals. Laia li amaga a Ricard una visita al metge. Jordi fa tot el possible per recuperar una Raquel desconeguda. Albert i Marc li proposen a Malena fer ús dels diners en benefici del poble. El vertader pla de Jordi i de Josep Calabuig posarà en perill l’existència de la Vall.

01:30
Logo La vall

Què has trobat?

Drama
12

Malena s’encara amb Josep i Jordi Calabuig per a evitar la desaparició de la Vall. Jaume fa un últim intent per a poder parlar amb Raquel. Laia i Ricard decideixen tornar a la ciutat i han de convéncer Antònia. Laura acaba confessant-li a Júlia tota la veritat sobre Enric. Clara, molt a prop d’Albert, dubta si acceptar el paper per a la sèrie.

02:19
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

03:14
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

04:15
Thumbnail La cuina de Morera

Arròs melós allipebrat. Papada d'ibèric amb tòfona i caviar

Gastronomia
tp

Tenim hui dos plats ben peculiars: un arròs melós allipebrat i una papada d’ibèric amb tòfona i caviar. Si ja sonen bé, imagineu-vos-en el sabor.

05:01
De mar i bancal - Thumbnail

Un arròs únic

tp

A la Ribera, a Sueca, Nando ens conta per què l’arròs de l’Albufera és únic al món sencer… serà per la humitat? Baixem a Guardamar del Segura, on els conills són una autèntica amenaça per a les hortalisses d’Héctor i Juan Ramón, i hem de posar-hi solució. Al port de Gandia, Carmen ha d’ajudar el seu fill a preparar l’embarcació Nova Martina.