Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi. Inclou sessió de control al Consell, en directe, des de Les Corts Valencianes.

11:46
Los mosqueteros Miniatura
Suspens
12

Una dona que diu tindre visions de Déu, incita a la violència i provoca revoltes antiespanyoles. Els mosqueters es posaran a la faena.

12:45
Animalades

El lloc on viure

Entreteniment
tp

La tiktokera Nuria Adraos ens obri les portes de sa casa per a descobrir-nos la seua altra passió a banda del maquillatge, els gats. De fet, viu amb tres felins i en rep un quart que, si s’adapta bé, passarà a ampliar la família animal de Nuria. A més, coneixerem Pepa i Lola, dos camaleons femella que pateixen una malaltia crònica i necessiten ser ingressades per a recuperar-se. Acabarem a Pego, amb el ramat bomber que ha incrementat la família amb el naixement de nous corders. Un d’ells, Dissabte, criat pels voluntaris després de ser rebutjat per sa mare.

13:21
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:27
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:38
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:35
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:56
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:02
thumbnail dejavu

L'accident del metro (2006)

Entreteniment
12

El 2006 va estar marcat pel tràgic accident de metro de València, que va causar 43 morts i 47 ferits. La desgràcia va ocórrer la mateixa setmana que la ciutat es preparava per a la visita del Papa. Aquell any es va destapar també l'estafa milionària del Fórum Filatélico i la llei "antitabac" del Govern de Zapatero va suscitar una gran controvèrsia. A més, un brot de grip aviària va desencadenar la psicosi entre la població mundial.

23:08

OCHÉNTAME...OTRA VEZ: LOS AÑOS DUROS

Documental
7

El 14 de desembre del 1988 Espanya es va paralitzar durant 24 hores. Fins i tot, el senyal de TVE va deixar d'emetre. Era la vaga general del 14D convocada per les centrals sindicals contra el govern socialista de Felipe González i el seu projecte de reforma laboral. Ochéntame se submergirà en una de les majors vagues generals celebrades a Espanya a través del testimoniatge de diversos protagonistes d'aquell dia.

00:12

OCHÉNTAME...OTRA VEZ: EL ARTE DE PROVOCAR

Documental
7

Després de la mort de Franco, amb les llibertats buscant cabuda en la societat espanyola, van sorgir veus que exploraven els marges de la tolerància i l'escàndol.

01:27
label no tenim trellat

Maquinetes

Humor
tp

Programa presentat per Òscar Tramoyeres, que repassa en clau d'humor els últims trenta anys de la societat valenciana. Un espai que ens farà reflexionar, riure molt i que no deixarà a ningú indiferent.

02:26
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

03:21
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

04:23
Thumbnail La cuina de Morera

Paella. Coquetes dolces de cacaus

Gastronomia
tp

Hui tenim un programa 100% autòcton: cuinem una paella amb capetes de torero i unes coquetes dolces de cacaus típiques de la Canal de Navarrés.

05:01
De mar i bancal - Thumbnail

El toc de l'esquella

tp

Juan Ramón i Héctor ens fan una ruta per alguns dels seus camps de Guardamar del Segura. Amb María comprovem, una vegada més, l’estima que té per les seues cabres. I a Morella, tenim una cita amb Miriam i el seu taller per a vore com repara les esquelles.