Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:06
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Júlia descobreix l’antiga relació d’Anna i Voro i els proposa fer un sopar amb Irene. Han fet fora de l’escola Maria, Carlos gestiona la situació malament i proposa un internat com a solució. Anna, que troba sa mare millor, decideix tornar a Madrid immediatament per solucionar la situació familiar d’allà: demanarà el divorci a Carlos.

10:39
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:09
Logo Ciutats desaparegudes

Penàguila, Barx, Toràs i Marines

Història
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

11:46
Los mosqueteros Miniatura
Suspens
12

Els mosqueters tornen i han de rescatar un general francés d'una presó impenetrable d'Espanya.

12:46
Animalades

Aprenent dels animals

Entreteniment
tp

Ona és una gossa molt desitjada amb alguns problemes de socialització i té por d’eixir al carrer. Acompanyarem la seua humana a passejar Ona i atendrem els consells d’un professional per a superar esta situació. D’una altra banda, coneixerem Kia, una iguana que passa la seua primera revisió veterinària i, per últim, visitarem Margarita i Carlota a la seua nova llar.

13:21
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:27
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:36
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:36
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:56
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:04
Miniatura Zoom

El preu del lloguer

Entreteniment
12

La Comunitat Valenciana és l’autonomia on més ha pujat el preu del lloguer en 2023, després de les Illes Balears. Com hem arribat a aquesta situació? Estem davant d’una nova bambolla immobiliària? Les ofertes volen i la falta d’oferta i l'alta demanda fan que els preus no paren de créixer. S’haurien de limitar els preus del lloguer? Intervindre els preus només empitjoraria la situació? Els preus han obligat molta gent a compartir pis, què implica tindre més de 40 anys i viure amb estranys? FEM ZOOM EN EL PREU DEL LLOGUER

23:09

GOERLICH, L'ARQUITECTE QUE SOMIÀ LA SEUA CIUTAT

Documental
tp

Javier Goerlich va ser l’arquitecte que somià una València oberta, moderna, equiparable a les grans capitals europees. No el deixaren assolir-ho, però ens llegà la ciutat que ara trepitgem.

00:45
Logo Homenatges

Joan Monleón

Biografia
tp

Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Joan Monleón (València, 1936 - 2009). Presentador de ràdio i televisió, actor i cantant, Joan Monleón és el rostre més recordat dels primers anys de la televisió autonòmica valenciana.

01:33
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:28
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:28
Thumbnail La cuina de Morera

Fideus a la cassola i “Petits Fours”

Gastronomia
tp

A La cuina de Morera tenim hui uns fideus a la cassola per a obrir boca i passem directament al café per a assaborir uns “petits fours” marca de la casa.

04:10
De mar i bancal - Thumbnail

Temporada d'ametles

tp

Anem amb Rebeca Sales a Albocàsser per a fer l’ametla. Viatgem a Guardamar del Segura per a conéixer la família d’Héctor i Juan Ramón i, veiem Miriam i Joel com solucionen alguns problemes tècnics abans de preparar el menjar per a les vaques.

04:44

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

De Benicàssim fins a la Pobla de Farnals

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem de Benicàssim fins a la Pobla de Farnals.