Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Anna té una greu disputa amb Carlos. Voro demana disculpes a Júlia i acorden establir una treva sentimental. Sílvia tracta de consolar-se amb Rafa. Anna entrega a Pilar el disc dedicat que trobà al pis de Martí. Pilar veu els descobriments d’Anna com una amenaça per al seu secret. Mentrestant, Carlos fa tot el possible per reconciliar-se amb Maite.

10:35
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:07
Logo Ciutats desaparegudes

Serra, Borriana, Mutxamel, Albaida. Les dones

Història
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

12:17
Animalades

Companys de vida animals

Entreteniment
tp

Carla, Alba en la sèrie ‘Després de tu’, ens presenta la seua peluda preferida, Bony, una gossa amb qui comparteix passejades, videotelefonades quan està de rodatge i sessions de socialització per alleugerir el seu afany de protecció. A més, visitarem el veterinari amb Tica i Trapo, mascle i femella de drac barbut per a fer-los una revisió i saber com pot perdre pes l’un i com solucionar el trastorn de l’aparell reproductiu de l’altra. Per acabar, cavalcarem a lloms d’uns cavalls que fan una tasca fonamental pel medi ambient.

12:47
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

13:20

MASCLETÀ FOGUERES D'ALACANT

tp

À Punt apropa a les vostres pantalles el programa especial de la mascletà de les Fogueres de Sant Joan del dia 21 de juny 2024. Ferran Cano, Àlex Blanquer i el seu equip de reporters de Fas Festa, a més de la pirotècnica Reyes Martí, ens oferiran la III sessió del XXXV Concurs de mascletaes, des de la plaça dels Estels a càrrec de Pirotecnia Turís.

14:08
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:34
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:42
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

18:30

OFRENA FOGUERES D'ALACANT

tp

Ferran Cano i el seu equip de reporteres ens oferiran la primera sessió de l'Ofrena de Flors a partir de les 18:30 hores. Desfilen les Fogueres del número 1 al 43. Tanquen l'Ofrena la Bellesa del Foc Infantil d'Alacant, Martina Lloret, i les seues Dames d' Honor. Itinerari: Alfonso el Sabio, Rambla de Méndez Núñez, San José, Concatedral, San Nicolás, Rafael Altamira, plaça de l’Ajuntament.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

21:32

OFRENA FOGUERES D'ALACANT

tp

Ferran Cano i el seu equip de reporteres ens oferiran la primera sessió de l'Ofrena de Flors a partir de les 18:30 hores. Desfilen les Fogueres del número 1 al 43. Tanquen l'Ofrena la Bellesa del Foc Infantil d'Alacant, Martina Lloret, i les seues Dames d' Honor. Itinerari: Alfonso el Sabio, Rambla de Méndez Núñez, San José, Concatedral, San Nicolás, Rafael Altamira, plaça de l’Ajuntament.

23:00
Tresors amb història - miniatura

Alacant

Història
tp

Carolina Ferre i el seu equip s’acosten a l’ADDA, l’Auditori de la Diputació d’Alacant, on coneixerem la història del garrot d’Eusebio Oca, dibuixant que va compartir cel·la amb Miguel Hernández, les cartes d’una alacantina empresonada a un camp nazi i uns diaris del bombardeig del Mercat d’Alacant, el Gernika valencià.

00:26
Logo Filmoretrats

Alacant

Cinema
tp

En FilmoRetrats Alacant recorrem Agost, Dénia, Alcoi, Benidorm i Alacant per conéixer les històries d’allò més curioses que ens van deixar rodatges mítics com ara El retorn dels set magnífics, El capità Jones, La Portentosa vida del pare Vicent o curiositats com el film Dràcula contra Frankenstein o El consenso.

01:25
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

02:25
Thumbnail La cuina de Morera

Canyadeta valenciana. “Kebe” obert

Gastronomia
tp

Tenim hui dos propostes que vos sorprendran segur en un sentit o altre: en primer lloc, tenim un te de vedella amb rosbif, i després, un bescuit de carabassat i nata que no oblidareu en molt de temps. Advertits esteu!

03:08
De mar i bancal - Thumbnail

Nouvinguts

tp

Jordi ens parla de la salmorra a la seua formatgeria. Prompte acaba la producció del formatge i no en perdem detall. Coneixem Rosa, una apicultora de l'Atzúbia que ens explica com és treballar entre abelles. I tornem a disfrutar d’imatges úniques amb una vedella que acaba de nàixer a Morella i amb els cabrits que han nascut a Elda.

03:40

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

D'Oliva fins al Cap de la Nau

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem d'Oliva fins al Cap de la Nau.

04:07
Logo Meridià Zero

La Marina Baixa, els Serrans i l’Alt Millars

Viatges - Geografia - Turisme
tp

Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.