Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Anna pren consciència dels problemes que estan assolant la seua família. Sílvia aconsegueix un treball com a dissenyadora de tatuatges i fa les paus amb Tono. Els tres ixen a celebrar-ho, cosa que fa ràbia a Rafa. Voro fa créixer la culpabilitat de Berta, fins que ella no aguanta més i confessa públicament que ha cisat dels encàrrecs. Anna coneix Júlia, la nóvia de Voro.

10:34
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:06
Logo Ciutats desaparegudes

Castell de Guadalest – Loriguilla – Joan Fuster

Història
tp

En este capítol viatgen per Castell de Guadalest (la Marina Baixa) i Loriguilla (el Camp de Túria) i també, en la part final, dediquen una part a recuperar fotografies de l’escriptor i assagista Joan Fuster.

11:43
Los mosqueteros Miniatura
Suspens
12

Una ruptura inesperada amenaça de destruir els mosqueters. Repararan el mal, o Milady aconseguirà desfer-se de la seua venjança final?

12:40
Animalades

Animals amb melodia

Entreteniment
tp

Ens n’anem a passar el dia amb Andreu Valor i el seu pelut, Pinyolet, que últimament ha tingut alguns trastorns gastrointestinals que han acaparat l’atenció de tota la família. Després, ens n’anirem a Énguera a conéixer una porca amb molta marxa, Rita Dinamita, i per acabar, solcarem el cel de València amb Nino al ritme de la música del cantant d’Aielo de Malferit, a qui deu el nom este aligot.

13:12
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:26
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:33
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:29
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

20:00
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:01

DIETA MEDITERRÁNEA

Comèdia
7

Sofia creix entre els fogons i les taules de la casa de menjars dels seus pares fins que es converteix en una prestigiosa cuinera. En la seua vida hi ha dos homes molt importants: Toni, amb qui es casa i té tres fills, i Frank, que es convertirà en el seu amant.

23:44

FISHBONE

Drama
16

Jan és una xef que viu pel i per al treball. La mort inesperada del pare l’obliga a aparcar per uns dies la faena que té a Nova York i tornar a l’illa on va nàixer: Tabarca. Ella es pensa que ha canviat, però l'illa no.

01:18
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:13
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:13
Thumbnail La cuina de Morera

Truita d'arròs. Sopa “agripicant”

Gastronomia
tp

Hui tenim dos plats que ens sorprendran d’una manera o una altra: Per una banda una truita d’arròs vinguda des de terres de l’Alt Maestrat, i per l’altra una sopa “agripicant” que ens podrien menjar perfectament als carrers de Hong Kong.

03:51
De mar i bancal - Thumbnail

Dia de triatge

tp

A Elda, María separa les cabres que estan prenyades. A Morella, Miriam i Joel estan preocupats perquè no troben una vaca. I als camps, Nando els prepara per a la campanya de la mandarina i, Héctor i Juan Ramón, els preparen per a inundar-los.

04:22

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

Del riu Sènia fins a la Torre Colomera

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem del riu Sènia fins a la Torre Colomera.