Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:00

ESPAI DE PROPAGANDA ELECTORAL

Espai electoral

Atesa la normativa vigent, els oferim els espais de propaganda electoral per a les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny.

10:05
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Joan accepta que Sònia pose tot el capital per començar el negoci del gimnàs i la decisió propícia reaccions a casa dels Ferrer. Durant la recerca d’un encarregat, Anna pren una decisió sorprenent que canviarà el rumb de sa vida. Sílvia i Berta arriben a un acord de convivència. Un dels Delgado veu recompensat el seu esforç per aprimar. Qui serà? Cadascú diu la seua.

10:41
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:13
Logo Ciutats desaparegudes

Alpont, Catral i la gasolinera "El Rebollet" d'Oliva

Història
tp

En este capítol viatgen per Alpont (els Serrans) i Catral (el Baix Segura), i també, en la part final, dediquen una part a recuperar fotografies antigues de llocs amb personalitat pròpia com la mítica gasolinera “El Rebollet” d’Oliva.

11:48
Los mosqueteros Miniatura
Suspens
12

Els mosqueters escorten la família reial que observarà un eclipsi solar amb un reconegut astrònom, però es veuran embolicats en un gran dilema.

12:45

ESPAI DE PROPAGANDA ELECTORAL

Espai electoral

Atesa la normativa vigent, els oferim els espais de propaganda electoral per a les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny.

12:50
Animalades

Investigació animal

Entreteniment
tp

Al presentador de ‘Zoom’, Bérnar Giménez, li han fet un encàrrec: atendre Antonia, la seua neboda canina. L’acompanyarem i investigarem quant sap de cànids i dels seus gustos i necessitats. A més, acudirem al veterinari per assistir a la cirurgia en la pota d’una nimfa com a conseqüència de una piodèrmia i, per acabar, eixirem a pasturar amb Caminante i un ramat de vedelles joves per les muntanyes de Bel.

13:24
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:26
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:33
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:30
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:35
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

20:30

ENTREVISTES CANDIDATS AL PARLAMENT EUROPEU

María Teresa Pérez - Podemos

Espai electoral

Marta Ventura entrevista a María Teresa Pérez, candidata de Podemos en les properes eleccions al Parlament Europeu.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:03
Miniatura Zoom

La segona mà

Entreteniment
12

El comerç de segona mà està en alça. És un dels mercats que més creix, amb una facturació anual de més de 5.500 milions d’euros. De fet, el passat Nadal més del 54% dels consumidors espanyols va reconéixer que va comprar productes de segona mà. L’increment de preus generalitzat després de la guerra d'Ucraïna va provocar que l'any 2023 el mercat de venda de productes usats es disparara. Quins són els productes que més es venen? Quins són els més estranys? Tot es pot comprar i vendre? FEM ZOOM EN LA SEGONA MÀ

23:08
Miniatura Zoom

La indústria tèxtil

Entreteniment
12

Cada any es fabriquen entre 100.000 i 150.000 milions de peces de roba, es tiren al fem 92 milions de tones tèxtils i tan sols entre un 10% i 12% es reutilitza o recicla. Els consumidors som responsables de la sobreproducció: utilitzem tota la roba que comprem? Necessitem tantes peces? I quina responsabilitat hi té la indústria? FEM ZOOM EN LA INDÚSTRIA TÈXTIL

00:09
Logo Homenatges

Guillermina Medrano

Biografia
tp

Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Guillermina Medrano (Albacete, 1912 - València, 2005), mestra i pedagoga, primera dona regidora de l'Ajuntament de València. Amb alguns dels seus descendents abordem la història d'una dona imprescindible per a entendre la il·lusió reformadora i la tragèdia de milers de mestres valencians a la fi de la Guerra Civil.

00:54
Logo Homenatges

Joaquim Michavila

Biografia
tp

Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Joaquim Michavila (L'Alcora, 1926 - Albalat dels Tarongers, 2016), considerat un dels grans mestres de l'abstracció pictòrica que forma part de la jove generació d'artistes que incorporen la modernitat a les arts plàstiques valencianes.

01:40
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:35
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:35
Thumbnail La cuina de Morera

Pimentons farcits. Perdiu empedrada

Gastronomia
tp

Abans que existira l'esmorzaret, ja s’esmorzaven els pimentons amb sardines de bota que preparem hui a La cuina de Morera. I per si algú es queda amb fam, ho completem amb una perdiu empedrada amb puré de carabassa

04:18
De mar i bancal - Thumbnail

Al primer crit

tp

María, ramadera d’Elda, ens fa riure amb la seua manera de cridar les cabres. Amb Héctor i Juan Ramón, a Guardamar del Segura, vivim un moment entranyable amb el seus iaios, als qui portem moniatos. A més, ens endinsem en l’Iceberg, l’embarcació de Carmen, la nostra pescadora de Gandia.

04:50

COMUNITAT VALENCIANA NATURA VIVA

Serra Mariola, Font Roja, el Montgó, cap de Sant Antoni i Marjal Pego-Oliva

Natura i medi ambient
tp

Una passejada per la història, el patrimoni i els paisatges més impactants de la Comunitat Valenciana.