Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Carlos assumeix per fi que Anna no tornarà a treballar a l'agència, però Anna s'adona que Maria necessita la seua atenció i va més enllà: decideix emportar-se la filla a València. Les telefonades anònimes porten Pilar de cap, però finalment troba una explicació. Berta es rescabala amb els implicats als robatoris de la setmana anterior i comencen els problemes de convivència amb Sílvia.

10:34
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:04
Logo Ciutats desaparegudes

Godella, Castelló-Centre, Crevillent i Vilallonga

Història
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

11:50
Los mosqueteros Miniatura
Suspens
12

D’Artagnan ha de protegir el rei Lluís quan un criminal els segresta als dos.

12:46
Animalades

Atenció personalitzada

Entreteniment
tp

Visitem el Bioparc per a saber com condicionen les instal·lacions perquè les bèsties del parc no passen fred els dies d’hivern. Encendrem la calefacció, dins i fora dels caus, els donarem caldo ben calent als primats i escalfarem l’aigua de les espècies aquàtiques. A més, a Xaló, coneixerem una gata d’11 anys i l’acompanyarem a fer-se una neteja bucal. Per acabar, visitarem els habitants d’un refugi la vida dels quals corria un greu perill.

13:18
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:26
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:33
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:29
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

20:00
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:01

MEMENTO MORI

Ficció
18

Augusto fa créixer l’alarma a Valladolid amb un nou assassinat i coneix Violeta, una jove que busca emocions fortes però no sap el perill que corre. Una pista psicolingüística de Martina, ajudarà que Sancho estiga més a prop de l’assassí.

23:36
Logo La vall

Nouvinguts

Drama
12

Malena, l’alcaldessa de la Vall, ofereix faena i casa debades a qui vulga començar de zero en un entorn idíl·lic. El que no saben els nouvinguts és que, en eixes muntanyes, s’amaguen secrets que els canviaran la vida. Uns secrets tan grans com els que ells mateixos arrosseguen.

00:35
Logo La vall

El col·leccionista

Drama
12

Marc ha decidit reprendre la tasca de cronista de son pare i comencen a passar persones del poble per davant del seu objectiu. Un home recorre la serra buscant alguna cosa amagada. Albert, el forestal, ha de suportar unes inquietants amenaces.

01:27
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:22
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:22
Thumbnail La cuina de Morera

Guisat de corder amb peres. San Francisco sólid i líquid

Gastronomia
tp

El cartell de hui a la sessió culinària és impagable: en una primera projecció, vorem un guisat de corder amb peres i bajoqueta, i la sessió X ens la portarà un còctel molt especial: un San Francisco sòlid i líquid.

04:00
De mar i bancal - Thumbnail

Popurri rural

tp

De la muntanya al mar i, fem parada al camp. A Xert, Jordi té sessió de bellesa amb les ovelles, que necessiten arreglar les seues peüngles. Les cabres de María tenen hui sessió de vacunació per a previndre la pasteurel·la i, acompanyem Miriam i Joel a alimentar les vaques.

04:31

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

De Port Saplaya fins a Gandia

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem de Port Saplaya fins a Gandia.