Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:00

ESPAI DE PROPAGANDA ELECTORAL

Espai electoral

Atesa la normativa vigent, els oferim els espais de propaganda electoral per a les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny.

10:03
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Carlos es mostra estranyament comprensiu en assabentar-se que els plans d’Anna impliquen fer-se càrrec del mercat. Anna confessa a sa mare l’existència d’una carta de comiat que genera una reacció en cadena que la porta a una situació difícil. Per la seua part, Berta no aconsegueix que Colau deixe de tractar-la com a una miserable. Estant beguda, confessa a Rafa la veritat sobre la relació amb Colau.

10:38
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:11
Logo Ciutats desaparegudes

Suera, Almàssera i la Fira de juliol de València

Història
tp

En este capítol viatgen per Suera (la Plana Baixa) i Almàssera (l’Horta Nord), i també, en la part final, dediquen una part a recuperar fotografies antigues de llocs amb personalitat pròpia, en este cas, mostren imatges de la Fira de Juliol de València.

11:43
Los mosqueteros Miniatura
Suspens
12

La cosina del rei escortada pels mosqueters pateix una emboscada mentre viatja de Màntua a Suècia per a casar-se. Aquest matrimoni és un acord polític molt avantatjós per a França. Altres figures importants de la cort també estan en perill.

12:42

ESPAI DE PROPAGANDA ELECTORAL

Espai electoral

Atesa la normativa vigent, els oferim els espais de propaganda electoral per a les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny.

12:46
Animalades

Acollida animal

Entreteniment
tp

La Fundació AAP Primadomus és la llar de grans felins i primats rescatats de situacions que suposen un risc per a la seua integritat i benestar. Coneixerem Agapito, Nebulosa o Cotufo, entre altres, i sabrem com, poc a poc, superen els seus traumes. A més, les voluntàries de Los bigotitos de Nathaly ens presentaran algunes de les rates que rescaten i les acompanyarem al veterinari. Per acabar, descobrirem com actuar en cas de trobar-nos amb un animal perdut o abandonat gràcies a l’exemple d’una parella de veïnes que han rescatat 5 gats i 1 gos.

13:21
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:27
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:37
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:36
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:31
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

20:28

ENTREVISTES CANDIDATS ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU

Llanos Massó - VOX

Espai electoral

Marta Ventura entrevista a Llanos Massó, candidata de VOX en les properes eleccions al Parlament Europeu.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:02

MEMENTO MORI

Ficció
18

Sancho està destrossat després que Augusto se li haja tornat a escapa de les mans, però troba una espurna d’esperança en una pista que va deixar la darrera víctima abans de morir..

22:49

MEMENTO MORI

Memento mori 6

Ficció
18

Tot i estar oficialment apartat del cas, Sancho continua tractant d’atrapar Augusto i troba una nova pista que capgira tota la investigació. Mentre, Carapocha planeja acabar amb Augusto abans que aquest desaparega per a sempre.

23:40
Logo La vall

Tu dins i jo fora

Drama
12

Laura es queda a soles amb Daniel per primera vegada. El xiquet es perd a la serra. Alertats, tots els habitants del poble es reuneixen per a buscar-lo. Adelina troba en Antònia una companyia molt peculiar. Ester Calabuig ha decidit anar-se’n per a sempre del poble.

00:42
Logo La vall

ADN

Drama
12

Els pares de Clara arriben a la Vall perquè han descobert la mentida de la seua filla. La ferida que Carles té a la cama fa que la seua vida estiga en perill, però troba una ajuda inesperada. La desaparició de Raquel, la dona de Calabuig, desperta moltes preguntes en Marc. Jordi Calabuig arriba al poble a passar una temporada.

01:35
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:30
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:30
Thumbnail La cuina de Morera

Lleterola al vi fondellol. Saltat de pollastre

Gastronomia
tp

Li fem lloc hui, a La cuina de Morera, a un dels vins valencians més autèntics: prepararem una lleretola al vi fondellol. Completem la proposta amb un saltat de pollastre ràpid, senzill i efectiu.

04:12
De mar i bancal - Thumbnail

Evolució favorable

tp

Miriam i Joel ens acompanyen a visitar la vedella que ens va sobresaltar a l’inici d’esta aventura. Jordi, el nostre pastor de Xert, ens parla de les garrofes com a aliment per a les ovelles. Continuem amb les nostres ‘Arrels de vida’ i recordem com era la verema amb Manolo i Vicent, llauradors de Benaguasil.

04:50

COMUNITAT VALENCIANA NATURA VIVA

Illa de Tabarca, Serra Gelada i Salines de Santa Pola

Natura i medi ambient
tp

Una passejada per la història, el patrimoni i els paisatges més impactants de la Comunitat Valenciana.