Temperatures màximes superiors als 25°

Fins a 28° s'han registrat a l'observatori del Racó de l'Olla, a l'Albufera de València.

Torrevella, diumenge 15 d'abril
Torrevella, diumenge 15 d'abril / Rubén Torregrosa

Hem tingut un diumenge, 15 d'abril, amb cel ras i vent de l'oest, això ha fet que a la costa la humitat relativa haja sigut baixa i les temperatures hagen superat els 25°.  L'observatori de l'Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET), situat al Racó de l'Olla, a l'Albufera de València, ha registrat 28° de màxima. Fins a 27° s'han registrat en observatoris com Ondara, a la Marina Alta; Oliva i Tavernes de la Valldgina, a la Safor, i a Crevillent, al Baix Vinalopó. La ciutat de València ha registrat 27° de màxima, Alacant 26° i Castelló 25°. 

Mapa de mínimes, diumenge 15 d'abril  / AVAMET (esquerra) | Mapa de màximes, diumenge 15 d'abril  / AVAMET 

Les mínimes hui a la costa han oscil·lat entre els 10° i els 12°. A les zones d'interior els valors mínims han sigut inferiors als 5° i, fins i tot, amb gelades dèbils als observatoris d'AVAMET situats a la rambla de Mariola, al terme de Bocairent, i a Sant Joan de Penyagolosa, al terme de Vistabella del Maestrat, a l'Alcalatén.

Dilluns baixaran les temperatures màximes, però encara seran superiors als 20° a la costa. La previsió de la setmana que ve indica pluges dilluns de matí, i oratge estable i assolellat a partir de dimarts. Les temperatures màximes baixaran lleugerament, i es mantindran durant la setmana en valors entre els 20° i els 23° al litoral. L'ambient serà més humit a partir de dimecres.

Real, 15 d'abril / Elisa Sala (esquerra) | Fontanars dels Alforins, 15 d'abril / Pepe Gandia

També et pot interessar

stats