La Policia Nacional deté tres presumptes implicats en la violació grupal a la Malva-rosa de València

Els agents havien identificat els sospitosos, d'entre 25 i 28 anys, que van fugir després d'agredir sexualment una xica de 18 en un descampat proper a una discoteca

Un agent de la Policia Nacional de València (arxiu)
Un agent de la Policia Nacional de València (arxiu) / Rober Solsona (Europa Press)

La Policia Nacional ha detingut els tres presumptes responsables de la violació grupal denunciada per una xica de 18 anys en un descampat al cotat d'una discoteca del barri de la Malva-rosa, a València, durant la matinada de dissabte. Segons ha avançat el diari Levante i ha confirmat posteriorment la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, els arrests s'han efectuat aquest divendres de matí després de dies d'investigació. Es tracta de tres homes que tenen entre 25 i 28 anys. 

Les autoritats van poder identificar els sospitosos gràcies a les perquisicions que començaren a practicar-se arran de la denúncia de la víctima. La recerca va començar en el cotxe d'un d'ells, en el qual suposadament fugiren després de perpetrar l'agressió sexual, precisament enfront de la caserna de la Guàrdia Civil de la Malva-rosa. Tirant d'aquest fil han aconseguit agafar els tres arrestats, que han quedat sota custòdia policial a la Prefectura Superior de Policia de València, localitzada a la Gran Via de Ramón i Cajal. Encara no se'ls ha pres declaració, i podria haver-hi més detencions en les pròximes hores.

Inicialment, la Policia buscava entre tres i cinc homes i ha analitzat les càmeres de seguretat del local ubicat prop del descampat on va tindre lloc la violació grupal denunciada, així com les de la caserna de la Guàrdia Civil del costat.

La jove va contar a les autoritats que l'agressió es va produir en el vehicle d'un dels sospitosos. D'acord amb la seua declaració, va abandonar la discoteca acompanyada d'un d'ells, perquè se sentia malament després d'haver consumit alcohol i cocaïna. Per l'aparcament va aparéixer la resta, que l'acorralaren per a portar-la al cotxe, on denuncia que va tindre lloc la violació en manada. La víctima va ser explorada d'urgència en un centre hospitalari valencià, seguint el protocol previst per a agressions sexuals.

També et pot interessar

stats