El xiquet atropellat a València continua hospitalitzat i s'avança en la recerca del conductor fugat

La Policia Local confirma, sense oferir detalls, que la cerca del BMW sèrie 3 de color gris progressa

Captura d'imatge del vehicle que busca la Policia Local de València per estar implicat en l'atropellament del menor a la ronda Nord / Policia Local de València
Captura d'imatge del vehicle que busca la Policia Local de València per estar implicat en l'atropellament del menor a la ronda Nord / Policia Local de València

El xiquet de 8 anys que va resultar ferit molt greu este diumenge després de ser atropellat en la ronda Nord de València per un vehicle que va pegar a fugir roman hospitalitzat amb pronòstic reservat, segons han informat fonts sanitàries.

La Policia Local de València continua buscant el conductor i la investigació està avançant, han indicat fonts d'este cos policial, que no han oferit més detalls.

La Policia Local va sol·licitar la col·laboració ciutadana per a localitzar al conductor del cotxe, que va fugir a gran velocitat, un model BMW sèrie 3 de color gris i quatre portes, que va perdre el retrovisor esquerre després d'atropellar el xiquet.

L'atropellament es va produir al voltant de les 15:33 hores de diumenge, quan el menor creuava per un pas de vianants en la ronda Nord a l'altura del Camí de Montcada i un vehicle es va saltar el semàfor en roig i el va atropellar.

El xiquet va patir traumatisme cranioencefàlic, traumatisme toràcic, contusió pelviana i fractura del fèmur de les dues cames, i després d'una primera atenció en el lloc per una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) per diverses lesions va ser traslladat d'urgència a l'Hospital Clínic.

El menor caminava al costat d'un familiar i estava creuant el pas de vianants, amb el semàfor en roig per als vehicles, quan el turisme va aparéixer a gran velocitat i el va atropellar.

L'autor de l'atropellament s'enfronta als delictes de lesions per imprudència greu, abandó del lloc de l'accident i conducció temerària amb menyspreu a la resta d'usuaris.

Gràcies a les càmeres de trànsit, la policia disposa de la gravació del moment de l'accident, les seqüències prèvies i la fugida posterior a l'atropellament, però no de la matrícula, ja que són càmeres de gestió de trànsit per a donar major fluïdesa al trànsit. També té les restes de l'espill retrovisor esquerre i el número de sèrie i l'any de fabricació.

El vehicle fugit circulava a gran velocitat, va accedir a la ronda Nord des d'Alboraia, i va fugir de la ciutat en direcció a la V-30.

La policia està recaptant tota la informació possible d'altres administracions i altres cossos de seguretat, i també compta amb la col·laboració de la DGT, per a localitzar el vehicle i el conductor en el moment de l'atropellament, i ha demanat la col·laboració ciutadana per a complementar eixa línia d'investigació.

També et pot interessar

stats