El xicotet comerç preveu que les vendes cresquen fins a un 10% en la campanya de Nadal

Confecomerç assegura que la despesa mitjana per client i tenda se situarà al voltant dels 95 euros

Aparador d'un comerç, en arxiu
Aparador d'un comerç, en arxiu / À Punt NTC

Bones perspectives per al xicotet comerç de cara a Nadal. La Confederació d'Empresaris del Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç) preveu que la campanya més important per al consum, que "per a molts comerços suposa al voltant del 20% de la facturació anual", es tanque amb un increment de vendes del 7% al 10%. Segons els primers resultats de l'enquesta que Confecomerç ha fet entre els seus establiments associats, els comerciants han iniciat aquesta temporada amb bones expectatives, després d'uns mesos en què les vendes s'han anat recuperant a poc a poc fins a acumular un creixement interanual del 9% a l'octubre, tal com assenyalen les últimes dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

La despesa mitjana per client i comerç se situarà al voltant dels 95 euros, segons ha explicat Confecomerç en un comunicat. Els joguets, productes per a la cura personal, tecnologia, les últimes novetats editorials, moda i complements i articles per a la llar, seran alguns dels productes estrela d'aquestes festes.

Confecomerç ha estrenat aquest dimarts la seua nova campanya nadalenca que, amb el lema El xicotet ajudant de Nadal, fa una reflexió, amb molt d'humor, sobre la millor manera d'encertar els regals nadalencs i la confiança i seguretat que ofereix el xicotet comerç per a ajudar els clients en aquesta època de l'any. El comerciant és, en aquesta acció, la persona a la qual li confiaries aquell regal que veritablement desitges i que t'ofereix una atenció 100% personalitzada, fins al punt que pot arribar a ser l'intermediari per a trobar el teu ''regalador'', el familiar o persona del teu entorn més pròxim que s'encarregarà de fer realitat el teu desig.

El xicotet ajudant de Nadal se suma també a la campanya Un Nadal més valencià, que aquest mes de desembre llançarà la Generalitat i que posa en valor que la majoria dels productes típics nadalencs que es consumeixen a Espanya es produeixen a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats